آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
1993بازدید

تعرفه های اینترنت تغییر نمی کند

فرنقی زاد اظهار داشت: اگر شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پیشنهادی مبنی بر تغییر خدمات اینترنتی داشته باشد به سازمان تنظیم مقررات پیشنهاد می کند، سازمان هم پس از بررسی در کمیسیون در صورت امکان آن را تصویب می کند.

تعرفه هایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مسئول آن است هیچ تغییری پیدا نخواهد کرد.

به گزارش مهر، مدیرکل روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: در سال 87 تعرفه خدمات اینترنتی مانند سال گذشته خواهد بود و افزایشی در این زمینه نخواهیم داشت.

دکتر فرنقی زاد در گفتگو با مهر با اشاره به تعرفه خدمات اینترنتی در سال جاری گفت: در سال 87 قیمت خدمات اینترنتی مانند سال گذشته ثابت مانده و افزایش پیدا نمی کند.
وی اضافه کرد: تعرفه هایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مسئول آن است هیچ تغییری پیدا نخواهد کرد.

فرنقی زاد اظهار داشت: اگر شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پیشنهادی مبنی بر تغییر خدمات اینترنتی داشته باشد به سازمان تنظیم مقررات پیشنهاد می کند، سازمان هم پس از بررسی در کمیسیون در صورت امکان آن را تصویب می کند.

وی افزود: تاکنون هیچ پیشنهادی هم از سوی شرکتهای ISP و PAP در این زمینه به ارائه نشده است در حالیکه در فضای رقابتی بازار کشور هر شرکت با کاهش قیمتهای خود درصدد جذب بیشتر مشتری است.

مدیر کل روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد: از سال گذشته که کاهش تعرفه های اینترنتی اعمال شد تاکنون هیچ پیشنهاد دیگری جهت کاهش و یا افزایش قیمتها به ما ارائه نشده و ما نیز خواهان ثابت ماندن قیمتها هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.