درگیری پلیس با معترضان در کربلا

نیروهای پلیس عراق با معترضانی که نزدیکی پل الضریبه در استان کربلا دست به تظاهرات زده بودند، درگیر شدند.
کد خبر: ۹۷۸۲۴۱
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۴ 13 May 2020
|
7915 بازدید

 

به گزارش تابناک، به نقل از الاخباریه، استان کربلا روز سه‌شنبه شاهد درگیری میان تعدادی از معترضان و نیروهای ضد شورش در نزدیکی پل الضریبه بود.

این درگیری پس از آن شکل گرفت که نیروهای ضد شورش در جستجوی معترضان وارد میدان تظاهرات شده و ساچمه و بمب‌های صوتی شلیک کردند و سپس نیروهای ارتش برای بیرون کردن نیروهای ضد شورش وارد شدند.

گفتنی است این درگیری زخمی در پی نداشت.

همچنین الاخباریه درباره آخرین تحولات امنیتی و وضعیت کلی محل تظاهرات در کربلا گزارش داد، هنوز مهلت سه ماهه مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق برای اجرای خواسته‌های اصلی مردم از جمله برگزاری انتخابات زودهنگام و معرفی عاملان کشتار تظاهرکنندگان به دستگاه قضایی که از سوی نمایندگان دانشکده‌های دولتی و آزاد استان تعیین شد، برقرار است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟