آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

نجفی بار دیگر به قتل عمد میترا استاد محکوم شد

شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران در حالی این حکم را صادر کرده است که پیش از این شعبه نهم دادگاه کیفری یک نیز موکل را به قتل عمد محکوم کرده بود، اما دیوان عالی کشور در رسیدگی به فرجام خواهی موکل، موضوع را قتل شبه‌عمد دانسته و آن را نقص کرده بود.

نجفی بار دیگر به قتل عمد میترا استاد محکوم شد


به گزارش تابناک، شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران در رسیدگی مجدد به پرونده قتل میترا استاد، شهردار پیشین تهران را به اتهام قتل عمد به ۶.۵ سال حبس محکوم کرد.

حمیدرضا گودرزی وکیل مدافع محمدعلی نجفی در گفتگو با تسنیم با اعلام این خبر اظهار کرد: دادگاه، در حکم خود موکل را از باب عنوان اتهامی قتل عمد به ۶ سال و نیم حبس تعزیری محکوم کرده است.

وی افزود: این حکم به تازگی ابلاغ شده و در حکم صادره برای سایر عناوین اتهامی مجازات‌های در نظر گرفته شده که پس از مطالعه کامل حکم و استناد‌های دادگاه به اطلاع عموم می‌رسد.

وکیل محمدعلی نجفی اضافه کرد: شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران در حالی این حکم را صادر کرده است که پیش از این شعبه نهم دادگاه کیفری یک نیز موکل را به قتل عمد محکوم کرده بود، اما دیوان عالی کشور در رسیدگی به فرجام خواهی موکل، موضوع را قتل شبه‌عمد دانسته و آن را نقص کرده بود.

گودرزی تأکید کرد: به طور قطع به حکم دادگاه اعتراض خواهیم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۲۶ ۱۸:۵۰

نمی دونم چرا حس می کنم این دادگاه مخاطبان خاص داشت!

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۲۶ ۱۸:۴۴

خیلی زور داره ۱۰ میلیاردتومان به خانواده مقتول بدی و۶ سال ونیم هم زندان بری

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۲۶ ۱۷:۴۴

نجفی قاتل را هرچه زوتر اعدام کنید اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۲۶ ۱۷:۲۶

همه چیز فقط داره رو پول میچرخه ....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.