فرهاد مجیدی مدافع استقلال را جریمه کرد

محمد دانشگر به دلیل بازگشت با تاخیر به تهران، از سوی کادر فنی این تیم و شخص فرهاد مجیدی با جریمه رو‌برو شده است.
کد خبر: ۹۸۰۲۶۱
|
۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱ 23 May 2020
|
8473 بازدید

مدافع کلیدی تیم فوتبال استقلال در آغاز دور جدید تمرینات توسط کادرفنی این تیم جریمه شد اما میزان این جریمه اعلام نشده است.

به گزارش تابناک ورزشی، طبق اعلام رسانه رسمی باشگاه استقلال، محمد دانشگر مدافع تیم فوتبال استقلال از سوی کادر فنی این تیم و شخص فرهاد مجیدی جریمه شد تا از این پس در نحوه بازگشت به تمرینات منظم تر باشد.

با تصمیم کادرفنی تیم فوتبال استقلال، محمد دانشگر به دلیل بازگشت با تاخیر به تهران، با جریمه رو‌برو شده است. گفتنی است دور جدید تمرینات استقلال برای ادامه مسابقات لیگ نوزدهم، از ساعت ۱۱ امروز (شنبه) آغاز شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟