آخرین خبرمنصوریان در آستانه جدایی از الطلبه!
1بازدید

دولت‌وفاق‌ملی‌لیبی، از‌سیطره بر فرودگاه‌طرابلس خبر‌داد

دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد که نیرو‌های تحت امر این دولت بعد از بیرون راندن نیرو‌های خلیفه حفتر از فرودگاه بین‌الملل طرابلس، کنترل این فرودگاه را به دست گرفته‌اند.

دولت‌وفاق‌ملی‌لیبی، از‌سیطره بر فرودگاه‌طرابلس خبر‌داد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، سخنگوی دولت وفاق ملی لیبی به ریاست فایز السراج از سیطره نیرو‌های تحت امر این دولت بر فرودگاه شهر طرابلس، پایتخت لیبی خبر دادند.

به گزارش شبکه «فبرایر»، سرگرد خلبان، محمد قنونو چهارشنبه شب گفت که نیرو‌های ارتش دولت وفاق به صورت کامل فرودگاه طرابلس را آزاد کرده‌اند و عملیات تعقیب نیرو‌های ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده نیرو‌های شرق لیبی که به سمت «قصر بن غشیر» گریخته‌اند، ادامه دارد.

ارتش تحت امر دولت وفاق ملی صبح امروز چهارشنبه از آغاز عملیات خود برای بیرون راندن نیرو‌های حفتر از فرودگاه طرابلس خبر داده بود.

ژنرال حفتر از ۱۵ فروردین سال ۹۸ تلاش کرد شهر طرابلس را که مقر دولت وفاق ملی است، اشغال کرده و به موجودیت این دولت که از سوی سازمان ملل و جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده، پایان دهد.

خلیفه حفتر بعد از ناکامی در رسیدن به هدف اعلامی خود، ماه گذشته رسماً خود را حاکم لیبی معرفی کرد؛ اقدامی که از سوی مخالفان و کشور‌های دنیا، کودتا تعبیر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.