آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

تصویر "موسوی‌مجد" جاسوس سیا منتشر شد

تصویر محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم، جاسوس سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد که با حکم دادگاه انقلاب اسلامی به اعدام محکوم شده است، برای اولین بار منتشر می‌شود.

به گزارش  تابناک  به نقل از تسنیم، سه شنبه هفته جاری غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا در بخشی از نشست خبری خود، اعلام کرد اخیرا فردی به نام سید محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم که هم به سرویس موساد و هم به سرویس سیا وصل شده بود و در قبال اخذ دلار‌های آمریکایی، در حوزه‌های مختلف امنیتی اطلاعاتی را جمع آوری و در اختیار سرویس بیگانه قرار داده بود. یکی از اتهامات این فرد اعلام محل تردد و اسکان سردار شهید سلیمانی و برخی فرماندهان نظامی در ادوار مختلف به سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد بود که با حکم دادگاه انقلاب اسلامی به اعدام محکوم شد.

همچنین مرکز رسانه قوه قضاییه نیز در تشریح بخشی از پرونده قضایی وی زمان بازداشت جاسوس مورد اشاره را هجدهم مهرماه 97 اعلام کرد که از ابتدای بازداشت تاکنون آزاد نشده است.

بنابر اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، تمام مراحل قضایی پرونده جاسوس سیا و موساد مدت‌ها قبل از شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام شده است پرونده وی ارتباطی با اقدام تروریستی دولت امریکا در به شهادت رساندن فرمانده سپاه قدس ندارد.

بر اساس این گزارش پس از بازداشت موسوی مجد در تاریخ 18 مهرماه 97، شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی به اتهامات انتسابی وی رسیدگی و در تاریخ 3 شهریور 98 حکم اعدام وی را صادر می‌کند که با اشکال و ایراد دیوان عالی کشور حکم دوباره به محکمه برگشته و دادگاه بار دیگر در تاریخ 4 اسفند 98 و بررسی مجدد پرونده حکم اعدام وی را تایید و دوباره پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال می‌کند و هم اکنون این حکم در دیوان عالی کشور نیز تایید شده است.

تصویر محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم، جاسوس سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد که با حکم دادگاه انقلاب اسلامی به اعدام محکوم شده است، برای اولین بار منتشر می‌شود.

تصویر

اما از روز‌های گذشته و پس از انتشار این اخبار، گمانه زنی‌های زیادی درباره این جاسوس محکوم به اعدام در میان رسانه‌ها و در مجازی صورت گرفت، به طوری که تصاویر مختلف اشتباهی و جعلی نیز منتسب به این فرد نیز منتشر شد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

آرش۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۱۰:۳۲

انشاالله یه اعدام تودل برویی بشه که دشمنان این ملت بفهمن سرانجام کارشان مثل همین آشغاله

نظامی۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۰۷:۲۸

مهر 97 دستگیر شده که قبل از شهادت سلیمانی بوده پس دنبال بقیه جاسوسان بگردید البته از بین همین چهره ها نه کراواتی ها

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۲۲:۵۵

خدایا لحظه ای ما را بخود وامگذار

مجید بندری۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۹:۳۸

ر مثل ریش اما هر ریش بی ریشه
مانند آتش شد بر دامن بیشه

علی۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۷:۴۰

اصلا بهش نمیاد چنین خباثتی ...... خدایا خودت حفظمان فرما از انحرافات..آمین یا رب العالمین

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۷:۲۰

امان از این ظاهر الصلاح های جاسوس !!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۷:۰۸

این مگه جاسوس آمریکا نیست؟
چرا کراوات نزده؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۶:۳۴

اصلا بهش نمیاد

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۶:۰۴

ایشون مطمنا به یک شبکه وصل بوده.طبق اظهارات قوه قضاییه ایشون قبل از شهادت سردار سلیمانی دستگیر شده بودند.حالا سوال این هست که چه کسی محل تردد سردار و اطلاعات جزیی رفت آمد ایشون رو لو داده ؟ اون شبکه باید پیدا بشه

لابد علی۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۵:۵۹

کجا کار میکرده؟چه درجه ای داشته؟نفودی بوده یا نه؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۵:۵۱

آري اين چنين بود برادر

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۵:۳۷

یه مازیار ابراهیمی دیگه از توش در نیاد

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۴:۳۶

سید بوده !! چرا دستگاههای اطلاعاتی قبل از این نتونستن شناساییش کنن؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۴:۳۵

میهن پرستی نه میهن دوستی را از کودکی باید با پوست و گوشت فرزندانمان بیامیزیم. آموزش و پرورش و صدا و سیما در این زمینه مسئولیت بسیار سنگینی دارند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۱۱:۰۹

پرستش مخصوص خداوند است .
رب السموات و الارض
لا اله الاهو
میهن پرستی شرک است ولی میهن دوستی بخشی از ایمان است .
حب الوطن من الایمان
عشق به میهن کفایت می کند.

امیرمهدی۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۴:۲۸

همه جاسوس ها اینشکلی هستن.کسی که فشن هست که ننیتونه جاسوسی کنه.یکی باید همرنگ خودشون باشه که بتونه واردشون بشه...شما با موهای فشن که حاسوس پیدا نمیکنی....تعجبی هم نداره...اگه چهرش جز این بود تعجب راشت.ایشون از اول جاسوس نبوده ...بخاطر سست بودن ایمان و حریص بودن و نداشتن حس میهن پرستی به این راه کشیده میشن.متاسفانه کاری که کرده اصلا جای بخشش نداره.همه جای دنیا کسی که به کشورش و مردمش خیانت کنه به هرشکلی اعدام میشه.فقط موندم جرا این مفسدان اقتصادی رو اعدام نمیکنن.خیانت اونا به مردم. ملموس تره برای ما .اونا علنی توو جشم مردم دارن خیانت میکنن.کاش روزی برسه عدالت برای همه یکسان بشه‌.ای کاش اگه نون نداریم بخوریم روزی برسه دلمون خوش باشه و مشتمون قرص باشه که عدالت برای همه یکسانه.دیگه هیچ غمی نداشتیم.گشنگی الان فشار میاره که یکی علنی مال مردمو میخوره همه نگاش میکنن.یکی رو هم عکسشو میزنن روزنامه.جفتشون رو اعدام کنید.خیانت خیانته.. یکی جاسوسه یکی پول بیت و المالو میخوره بازم توو سمت خودش داره کار میکنه.کی میمیریم راحت شیم .

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۰۱:۱۴

چرا مردم بمیرند ...اونایی بمیرند که با دروغ وریا وتظاهر رانت خوری و وطن فروشی میکنند

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۴:۰۶

ایشون سید هستن. سیدش رو حذف نکنید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۴۹

خب پس این اشراف اطلاعاتی که با آن گوش فلک را کر کرده اند کجا است؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۴۰

حالا جاسوس سیا بوده یا جاسوس موساد؟
بنظرم منصفانه اینست برای هرکسی که دادستان کیفرخواست اعدام صادر می کند دادگاه باید بصورت علنی و با حضور هیئت منصفه برگزار شود.
اگر پرونده امنیتی است و بیم آن می رود جزئیات محرمانه ای افشا شود دادستان می تواند کیفرخواست حداکثر حبس ابد درخواست دهد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۳۴

عکس تو زندانشه!؟

مهدی۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۲۳

نه اول و نه اخرش است ولی در این سیستم یک تعداد خواسته یا ناخواسته جاسوس پرور شده اند و دارند منافع مملکت را قربانی می کنند !چه لزومی دارد نظامیان برای زیارت به عراق و بروند چه لزومی دارد از رده پایین تا بالا به پیاده روی اربعین بروند چه لزومی داشت در گذشته بصورت زمینی و هوایی به زیارت سوریه بروند ! مگر امکان دارد سازمان های اطلاعاتی غرب نتوانند اینها را در دام بیندازند ! بحث امنیت و حفاظت اطلاعات در نیروهای نظامی رعایت نمی شود و اینکه جاسوس شده ضعف سیستم نظامی است !

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۰۹

بعد كيهان به دولت روحاني ميگه نفوذي

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۰۶

سال 97 بازداشت شده ، اونوقت چجوري جاي سردار سليماني رو لو داده؟

زنبورک۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۰۲

درین درین ... بخاطر یک مشت دلار ...

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۰۱

برادر حزب اللهی !
چند تا ازینا داریم ؟!!!!
خدا داند ؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۳:۰۰

اون خودکارش منو یاد کشمیری انداخت .

سید رسول زنگانلی۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۵۲

چیز تازه ای نیست!!! سعید امامی معاون وزیر اطلاعات در دوران ریاست علی فلاحیان و آن موقع یعنی حول حوش سال 69 گفتند فردی به اسم گودرزی هم از افراد مهم و کلیدی،جاسوس موساد بودند.

محمد۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۴۹

تابناک این جاسوس سال 97 دستگیر شده و تا زمان شهادت سردار سلیمانی 13/10/98 هم در زندان بوده بعد چجوری خبر میداده

علی۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۴۸

چه ربطی به ترور سردار داره بازداشت 97 ترور 98

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۳۶

خوب معلومه که نفوذی ها با اینطور چهره ها و جلوه ها ظاهر می شن . آدم عاقل نباید گول ظاهر و سجاده و تسبیح رو بخوره ....

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۳۴

کسی که از رفت و آمد سردار سلیمانی خبر داشته قطعا از رده های بالای سپاه قدس بوده است بعد معلوم می شود این آقا جاسوس بوده !!!! و پیش از ترور سردار سلیمانی هم بازداشت شده یعنی می توان تصور کرد گرای رفت و آمد دقیق که منجر به ترور سردار سلیمانی شد را جاسوسان رده بالای دیگر به آمریکا داده اند که هنوز هم کشف نشده اند و با ریش و انگشتر و تسبیح روزنامه دارند و مرگ بر آمریکا سر می دهند!!!!! حالا باید پاسخ دهند آنهایی که دانشجو و خبرنگار و فعال محیط زیست و فعال حقوق بشر و ... که به هیچ اطلاعات طبقه بندی شده و سری دسترسی ندارند به جاسوسی متهم کردند و بازداشت کردند و به زندان انداختند برای این موارد چه پاسخی دارند؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۳۰

ریش و یقه را
حتما عقیق هم داره!

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۱۹

پاسدار بوده؟قیافه اش به پاسدار ها رفته.

ایرانی۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۰۸

بله برادر.

کوروش۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۵۹

این نشون میده که جاسوساس ها در همه جای ایران نفوذ کردند..و اکثر جاسوس ها یا خرابکاران مانند زم و دیگران از فرزندان افراد طرفدار دو اتیشه انقلاب ایران بودند ...بنابراین این نشون میده که ما نباید در استخدام افرادبراساس ظاهر و سوابق انقلابی انها بررسی کنیم بلکه براساس وطن پرستی انها....یک وطن پرست عشق ایران هیچ وقت به کشورش خیانت نمیکند...و تاریخ ایران نشون داده که علت سقوط ایران همیشه خاینین به وطن بودند...و اینها را باید به بدترین شکل اعدام کرد..

یاشار۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۵۶

جل الخالق!

...۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۵۶

چه یقه بسته هم هست! نفوذ تا کجاها رفته

فدوی۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۳۶

از هنر پیدا کردنش غافل نشو ...

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۵۲

الله اکبر! ترو خدا از روی ظاهر قضاوت نکنیم.

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۱۱:۴۷

هرجا ممکنه هر کسی در مرحله ای سرخورده شود مثلا به پست یا مقامی که دلخواهش بوده نرسیده!!!! و میخواسته تلافی کند...

به هر حال برای نفوذ بر کسی باید کامل به او آشنا بود... حالا چه کسی این وطن فروش را تحت تاثیر قرارداده؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۵۰

کجا کار میکرده در چه رده ای که به این اطلاعات دسترسی داشته

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۰۱:۱۲

واز کدام گزینش رد شده بود

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۰۰:۵۳

گویا از نیروهای داوطلب اعزامی به سوریه بوده و حتی گفته میشه لو رفتن عملیات خان طومان از شاهکارهای این خائن بود.

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۵۸

به هر حال امیدواریم این درسی باشد برای سختگیریها. قطعا کسانی که ظواهر را انجور که گشت ارشاد و اداره جات می خواهند رعایت نمی کنند و مثلا کروات یا مارک می پوشند و خیلی مدعی پاکدستی نیستند بی ضرر هستند چون اگر قصد جاسوسی مانند این یا قصد غارت مانند خاوری و طبری داشتند جور دیگری می پوشیدند و جا نماز اب می کشیدند و خود را سرباز گمنام معرفی می کردند و..... بگردید در میان همین افراد. کشمیری هم عامل بمب گذاریها اول انقلاب بود دو تا خودکار در جیبش داشت. یکی برای کارهای دولتی و یکی برای کارهای شخصی که نکند گناه کند و از بیت المال برای کارهای شخصی استفاده کند. دقیقا مانند خاوری و طبری و ....

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۳۸

اینها ریش دارند ریشه ندارند

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۲:۱۸

در رده های بالای سپاه قدس بوده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.