آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
6بازدید
۰

جواب رد برانکو به پادرمیانی خوردبین برای تخفیف

در شرایطی که پرسپولیسی‌ها به دنبال عبور از پرونده شکایت برانکو هستند، برخی مدیران پیشین و حتی پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس اعلام آمادگی کرده‌اند تا وارد کارزار این پرونده شوند. محمود خوردبین یکی از این افراد است. او در حالی برای حل مشکل پرونده برانکو اعلام آمادگی کرده که از باشگاه پرسپولیس کسی از او کمک نخواسته بود.

رابطه خوردبین و برانکو خیلی خوب بود و شاید سرپرست سابق تیم پرسپولیس فکر می‌کند توان تخفیف گرفتن از برانکو را دارد، اما سرمربی سابق و کروات قرمز‌ها از مواضع خود کوتاه نمی‌آید و مدام می‌گوید دلیلی ندارد پس از کسب این همه جام برای پرسپولیس و بدقولی‌هایی که در حقش شده بار دیگر پای میز مذاکره بنشیند.

برانکو در مصاحبه‌های جدید خود گفته تحت هیچ شرایطی به پرسپولیس تخفیف نمی‌دهد و حالا هم روی حرف خود ایستاده تا حدی که پادرمیانی هیچ‌کسی را نمی‌پذیرد، حتی اگر آن فرد محمود خوردبین باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.