واکنش ایران به حمله تروریستی کراچی

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حمله تروریستی روز گذشته به مرکز بورس پاکستان در شهر کراچی را که منجر به جانباختن تعدادی از افراد نیروهای انتظامی و انسان های بی گناه شد، محکوم کرد.
کد خبر: ۹۸۷۵۶۲
|
۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۹ 30 June 2020
|
10969 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، سید عباس موسوی تنها راه مبارزه ریشه ای با معضل بزرگ تروریسم را همکاری و هم افزایی همه کشورهای جهان بویژه کشورهای منطقه دانست.

گفتنی است که روز گذشته حمله مهاجمان ناشناس به بازار بورس در شهر «کراچی» پاکستان هشت کشته برجای گذاشت. نیروهای امنیتی این کشور موفق به کشتن چهار مهاجم اصلی این عملیات شدند.

چهار نفر از جمله سه نفر از نیروهای محافظ بازار بورس کراچی نیز در پی تبادل آتش با تروریست‌ها جان باختند.

منابع خبری اعلام کردند: گروه تروریستی ارتش آزادی‌بخش بلوچ ضمن برعهده گرفتن مسؤولیت این حمله، گفت که همه مهاجمان برای عملیات انتحاری به بازار بورس در کراچی حمله کرده بودند.

گروه تروریستی ارتش آزادی‌بخش بلوچستان ۱۹ اردیبهشت امسال نیز مسؤولیت بمب گذاری در مسیر حرکت مرزبانان پاکستانی در ایالت بلوچستان را برعهده گرفته بود. در این حمله ۶ نظامی پاکستان از جمله یک سرگرد ارتش کشته شدند.

دولت پاکستان مدت‌ها است که «ارتش آزادی‌بخش بلوچستان» را در فهرست سازمان‌های تروریستی خود قرار داده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟