آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
4بازدید

هشدار جدی سازمان حج به زنان زائر بدحجاب

رئيس سازمان حج وزيارت در بخشنامه‌اي به مديران كاروان‌هاي عمره،نكات مهمي از جمله برخورد قاطع با معتادان به موادمخدر و زنان بدحجاب را اعلام كرد.

در اين بخشنامه كه به امضاي علي‌ليالي رئيس سازمان حج و زيارت رسيده،آمده است:مديران راهنما مكلف هستند در جلسات،توجيهات لازم را به زنان بدحجاب ارائه كنند.سازمان حج و زيارت از مجاري قانوني مجوز بازگرداندن اينگونه افراد را در هرمقطع سفر به كشور دريافت كرده است.

به گزارش ایلنا در ادامه اين بخشنامه با تذكر جدي در مورد معضل حمل موارد به كشور عربستان آمده است: دفاتر زيارتي بايد به هنگام ثبت نام زائران و پس از آن قوانين سخت عربستان در خصوص مواد مخدر را متذكر شوند.به زائران يادآوري شود كه به هر ترفندي از مرز هوائي عربستان عبور كنند در فرودگاه جده و مدينه به دام مي‌افتند و مجبورند مدت طولاني را در زندان‌هاي عربستان با شرايط نامساعد سپري كنند.

در اين بخشنامه بااشاره به همكاري مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر،حضور ماموران اين ستاد در فرودگاه و برخورد توجيهي در با دستگيرشدگان در سالن ترانزيت فرودگاه مورد تاكيد قرار گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.