آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
8بازدید

قتل دندانپزشک خرم آبادی در مطب

مردان ناشناس که با حمله به مطب دندانپزشک خرم آبادی وی را با ضربه‌های چاقو به قتل رسانده بودند از سوی پلیس تحت تعقیب قرار گرفتند.

به گزارش ایران، عصر شنبه در حالی که دکتر رضا طولابی متخصص دندانپزشکی قصد ورود به مطب خودش در خیابان علوی خرم آباد را داشت از سوی دو مرد ناشناس مورد حمله قرار گرفت و به قتل رسید.

سرهنگ شیراوژن، معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان لرستان با تأیید این خبر گفت: قتل رضا طولابی دندانپزشک خرم آبادی هنگام کار در مطبش حوالی هتل شقایق در خیابان علوی خرم آباد با ضربات چاقو اتفاق افتاده است. قاتل یا قاتلان تحت تعقیب پلیس هستند اما هنوز علت این جنایت مشخص نشده است.

یکی از بستگان مقتول گفت: دکتر طولابی اهل کوهدشت بود اما در خرم آباد کار می‌کرد. وی هنگام ورود به مطب مورد حمله قرار گرفت این در حالی بود که منشی او از ساعت حدود ۵ عصر در طبقه فوقانی محل جنایت حضور داشته و در طبقه زیرین نیز مطب یکی دیگر از پزشکان قرار دارد. همسر مقتول هم از دندانپزشکان حاذق شهر خرم آباد است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۲۴ ۱۴:۱۱

شاید به این واقعه ربطی نداشته باشد ولی این روزها مطب های دندانپزشکی خطرناکترین محل برای انتقال ویروس کرونا هستند چون شما نمیتونی با ماسک زیر دست دندانپزشک بشینی

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۲۴ ۰۱:۰۹

اهل كوهدشت؟؟!!

در انتظار روزهای بسیار مهیج تر۱۳۹۹/۰۴/۲۳ ۱۹:۰۱

عوضش امنیت داریم!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.