آخرین خبریاسر آسانی: ما تیم بزرگی هستیم
1803بازدید

ایران:اخراج از نمایشگاه مالزی سوءتفاهم بود

این سفارتخانه گفت، "سوء تفاهم" دلیل اخراج ایران از این نمایشگاه بود و سازمان دهندگان این نمایشگاه، بستن غرفه را تنها راه حل برای پایان دادن به این مساله دیدند.

سفارت ایران در کوالالامپور نسبت به اخراج شرکتهای سازمان صنایع دفاع ایران از نمایشگاه دفاعی مالزی ابراز تاسف کرد.

در دومین روز نمایشگاه خدمات دفاعی آسیا در کشور مالزی، شرکتهای سازمان صنایع دفاع ایران به دلیل نمایش برخی تجهیزات نظامی از این نمایشگاه اخراج شدند و غرفه آنان در نمایشگاه بسته شد.

این سفارتخانه طی بیانیه ای که روز چهارشنبه، یازده اردیبهشت منتشر شد گفت که طرف ایرانی آماده بود تا سلاح ها و تجهیزات مورد مناقشه را از غرفه خود جمع آوری کند اما این فرصت به آنها داده نشد.

این سفارتخانه گفت، "سوء تفاهم" دلیل اخراج ایران از این نمایشگاه بود و سازمان دهندگان این نمایشگاه، بستن غرفه را تنها راه حل برای پایان دادن به این مساله دیدند.

علت اخراج شرکتهای ایرانی از نمایشگاه، به نمایش گذاشتن تجهیزات و تسلیحات مرگبار و خلاف مقررات اعلام شد.

سفارت ایران گفته که تجهیزات و سلاح های به نمایش درآمده تنها "مدلی از سلاح هایی" بود که برای نمایش در این نمایشگاه ساخته شده بود.

مقام های مالزیایی گفته اند که وزارت دفاع این کشور پیشتر به سفارت ایران در این کشور اطلاع داده بود که شرکتهای ایرانی نباید تجهیزات و تسلیحاتی را به نمایش بگذارند که با قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد محدودیت داد و ستد نظامی با ایران مغایرت داشته باشد اما این شرکتها تسلیحات و تجهیزاتی همچون موشکها و سیستمهای موشکی را در غرفه خود عرضه کردند که با این قطعنامه ها در مغایرت آشکار قرار داشت.

یازدهمین نمایشگاه خدمات دفاعی آسیا به مدت چهار روز از دوشنبه تا پنجشنبه هفته پیش در مرکز تجارت جهانی پوترا در کوالالامپور، پایتخت مالزی برپا بود و از ایران نه شرکت تحت پوشش شرکتهای صنایع هوایی و صنایع الکترونیک وزارت دفاع در این نمایشگاه شرکت کردند.

آمریکا با 26 شرکت و همچنین بریتانیا حضور پررنگی در این نمایشگاه داشتند اما وزیر دفاع مالزی این گمان را رد کرد که پایان دادن به حضور ایران در نمایشگاه در نتیجه فشار سفارتخانه های آمریکا و بریتانیا بوده است!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.