جزئیات اعطای تسهیلات به بازنشستگان تامین اجتماعی

به گزارش «تابناک»، مصطفی سالاری در گفت وگو با ایسنا، ضمن اشاره به اعطای تسهیلات پرداختی به بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و افزایش اعتبار آن در سال جاری افزود: تا سال گذشته این اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان بود که به حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر اعطا می شد و مبلغ آن سه میلیون تومان بود. امسال این اعتبار به ۲۰۰۰ میلیارد تومان و مبلغ وام به پنج میلیون تومان رسیده که بین ۴۰۰ هزار نفر توزیع می شود.
وی افزود: تا کنون شماری از این تسهیلات در دو مرحله پرداخت شده است و مابقی طی سال در مراحلی توزیع خواهد شد. سهمیه استان ها مشخص شده و کانون های استانی اسامی را در اختیار سازمان می گذارند.
درباره وضعیت سرمایه گذاری های اقتصادی سازمان تامین اجتماعی در سال جاری اظهار کرد: طرحی تحت عنوان خروج از بنگاه داری را تدوین کرده و در دستور کار داریم. قرار است با اجرای این طرح که حداکثر یکسال زمان می برد در هیچ شرکتی بیش از ۴۰ درصد سهامدار نباشیم و همچنین در هیچ شرکتی مدیر بنگاه و بنگاه دار نباشیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این طرح در هیئت مدیره تصویب و برای هیئت امنا ارسال شده است گفت: از روزی که این طرح در هیئت امنا تصویب و به ما ابلاغ شود متعهدیم که ظرف یکسال کاملا از بنگاه داری خارج شویم و سهام خوب با بازده خوب داشته باشیم و دیگر گرفتار مشغله های شرکت داری و بنگاه داری نباشیم. همانطور که گفته شد در هیچ شرکتی نباید بیش از ۴۰ درصد سهام داشته باشیم.
اینها واقعا حقوق هاشون خیلی خیلی کم هست.
حذف تامین اعتبار دفترچه های درمانی -- برگزاری آزمون استعداد یابی برای مشاغل مدیریتی و سرپرستی در سازمان -- حذف مراجعه بازنشستگان و مستمری بگیران برای دریافت گواهی کسر اقساط-- حذف فرایند نامنویسی بیمه شدگان در شعب تامین اجتماعی__ تمهیدات برای حذف همیشگی دفترچه های درمانی و ..... در زهره نو آوری ها و عملکردهایی است که دکتر سالاری اجرایی و عملیاتی کرده است
نتیجه این اقدامات برای کاهش مراجعات حضوری و افزایش رضایتمندی مشتریان بسیار ملموس و قابل فهم است.





