آخرین خبرطنین فریاد استکبارستیزی در خیابان‌های ایران؛ میثاق با شهیدان، خروش ملت علیه آمریکا
3بازدید

تماس تلفنی ماکرون و پوتین درباره لبنان و بلاروس

رئیس‌جمهوری روسیه و همتای فرانسوی‌اش امروز، چهارشنبه در تماس تلفنی به بررسی وضعیت لبنان و بلاروس پرداخته و بر کمک‌های مسکو و پاریس به بیروت تمرکز کردند.

تماس تلفنی ماکرون و پوتین درباره لبنان و بلاروس
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه کاخ کرملین آمده است، در تماس تلفنی که از سوی پاریس انجام گرفت، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه به بررسی وضعیت لبنان و تمرکز بر کمک‌های انسانی روسیه و فرانسه به ملت لبنان بعد از انفجار چهارم اوت در بندر بیروت پرداختند.

ماکرون، پوتین را در جریان دستاورد‌های سفر اخیرش به لبنان و نتایج کنفرانس پاریس در نهم اوت برای جمع آوری کمک‌های بین‌المللی قرار داد.

در این بیانیه اشاره شده است: دو طرف درباره تحولات سیاسی لبنان تبادل نظر کرده و روسیه بر حمایت از وحدت ملی و حاکمیت ملی این کشور تاکید کرد.

در این بیانیه همچنین آمده است: لزوم تلاش خود لبنانی‌ها برای حل مسائل مورد اختلاف برپایه مذاکره سازنده بدون مداخله خارجی نکته دیگر مورد تاکید دو طرف بود.

در این تماس تلفنی به وضعیت کنونی بلاروس هم پرداخته شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.