آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

طرح دو فوریتی خروج از برجام کلید خورد

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از ارائه طرح دو فوریتی مجلس برای خروج خودکار از برجام در صورت فعال شدن مکانیزم ماشه خبر داد.

طرح دو فوریتی خروج از برجام کلید خورد

به گزارش تابناک، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از ارائه طرح دو فوریتی مجلس برای خروج خودکار از برجام در صورت فعال شدن مکانیزم ماشه که چند روز پیش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آن را رسانه‌ای کرده بود خبر داد.

خضریان در توییتی نوشت: دولت آمریکا که از ناقضان اصلی برجام می‌باشد، جهت تشدید فشارها بر ایران به‌دنبال فعال‌سازی مکانیسم ماشه است؛ از آنجاییکه ادامه حضور در برجام با بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت خالی از هر نفعی است،طرح دوفوریتی «خروج خودکار از برجام در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه» را پیشنهاد کردم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۸:۵۱

مگه تو مجلس اتیشش نزدین؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۸:۴۱

آقایان و خانم های مجلس نشین، یکی از مواردی که قبل از ورود به مجلس فریاد می زدید بی فایده بودن برجام بود. خوب حالاکه در مجلس هستید . چرا خروج از برجام را به شرط و شروطی وابسته می کنید؟!!!!! خوب اگر برجام این همه که شما تبلیغش می کردید بد است و به خاطر آن دکتر ظریف را خائن خواندید خوب چرا شرط و شروط می گذارید. بسم الله خارج شوید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۸:۳۶

طرف رو توی ده راه نمی‌دادن، سراغ کدخدا رو می‌گرفت. کشور روی دریایی از مشکلات شناوره و از شدت بدبختی افتادید به پیش‌فروش نقت به خود مردم، فکر می‌کنید با خروج از برجام کار جهان متوقف میشه و سیارات از مدار خارج میشن و ترامپ و پوتین عزیزتون میاد التماس می‌کنه که تو رو خدا برگردید به برجام؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۸:۳۲

این مملکت یک روز روی ارامش بخود ندیده.همش پیچ تاریخی همش گردنه .تا این را رد میکنی یه فلاکت وبدبختی دیگه

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۸:۲۸

قول می دهیم هیچکار نکنید مگر قرار نبود بر جام آتیش بزنید زدید؟!

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۸:۰۸

این نمایندگان به ادعای ترامپ ایمان دارند نه ادعای روحانی

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۷:۵۶

چی شد، آمریکا که نمیتونست اسنپ بک کنه :دی

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۷:۵۶

آقایان نماینده حداقل یکبار متن فارسی برجام را بخوانید. ترامپ هم مثل شما متن را نخوانده صحبت می کند.نظیر همین صحبت اخیرش که گفت مکانیزم ماشه(بازگشت خودکار تحریمها ) فعال خواهند کرد. ایشان نمی داند که این مکانیزم برای کشوری که از برجام خارج شده قابل اجرا نیست.

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۷:۴۲

که چی؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۷:۲۰

مکانیسم ماشه هم فعال بشه باز هم از برجام خارج نمیشوید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۶:۵۵

این نماینده های مجلس ی چیزیشون می شه

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۷ ۱۶:۵۳

اقتصاد از بین رفته پول ملی بی ارزش شده خب اگر ترسی ندارید برید همین حالا این کار رابکنید اکثر نمایندگان که از اول هم بر جام را قبول نداشتن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.