آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
8بازدید
۰

تعطیلی میادین میوه و تره بار پایتخت در تاسوعا و عاشورا

تعطیلی میادین میوه و تره بار پایتخت در تاسوعا و عاشورامیادین میوه و تره بار تابعه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)، تعطیل هستند.

تعطیلی میادین میوه و تره بار پایتخت در تاسوعا و عاشورا


به گزارش تابناک، روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری و عزاداری آقا اباعبدالله‌الحسین (ع) اعلام کرد: با توجه به تعطیلی تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار در روزهای شنبه و یکشنبه هشتم و نهم شهریور، شهروندان می‌توانند ارزاق و مایحتاج مورد نیاز خود را امروز و فردا چهارشنبه و پنج‌شنبه پنجم و ششم شهریور و جمعه هفتم شهریور (از ساعت ۸ صبح تا یک بعد از ظهر) از این مراکز تهیه و خریداری نمایند.

از شهروندان درخواست می شود تا برای حضور در میادین میوه و تره بار مطابق پروتکل‌های بهداشتی، ضمن رعایت فاصله فیزیکی با ماسک و دستکش حضور یابند.

مراکز سه‌گانه عرضه بهداشتی دام سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران که در مناطق ۴، ۱۵ و ۱۸ واقع شده‌اند، از ساعت ۷ صبح تا ۸ شب روزهای پنج‌شنبه تا شنبه (۶ تا ۸ شهریور) (روز تاسوعا) باز بوده و آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.