آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
0بازدید
۸

روایت وزیر راه از عامل گرانی خانه‌های تهران

وزیر راه و شهرسازی نقدینگی سرگردان را عامل اصلی بی‌ثباتی بازار مسکن دانست و گفت: حجم نقدینگی لجام‌گسیخته موجود در کشور این بلا را بر سر بازار مسکن آورده است.

روایت وزیر راه از عامل گرانی خانه‌های تهران

به گزارش تابناک به نقل از خانه ملت، محمد اسلامی با اشاره به دلایل رکود بازار مسکن در چند هفته اخیر توضیح داد: تحولات پر التهابی که امروز بازار مسکن با آن رو به رو است صرفا به فعل و انفعالات این بازار مرتبط نمی‌شود بلکه حجم نقدینگی لجام‌ گسیخته موجود در کشور این بلا را بر سر بازار مسکن آورده است.

وی ادامه داد: کافی است سوداگران احساس کنند یک بازار از بازدهی خارج شده است سریعا نقدینگی‌ها را از بازاری خارج و به بازاری دیگر منتقل می‌کنند.

اسلامی افزود: به طور مثال زمانی که قیمت مسکن در منطقه‌ای از تهران، پایین‌تر از حد "مقایسه‌ای" باشد، سودجویان بلافاصله نقدینگی را به آن منطقه سرازیر می‌کنند یا به قولی به آنجا هجوم می‌برند و بعد از مدتی این نقدینگی را به جای دیگری انتقال می دهند، این اتفاق به دلیل حجم زیاد پول سرگردان در بازار رخ می‌دهد و هدف ایجاد تلاطم در یک بازار است لذا زمانی به بازار مسکن و زمانی هم به بازارهای دیگر همچون طلا، سکه، خودور و...هجوم می برند.

وزیر راه و شهرسازی راهکار حل مشکل فوق و ساماندهی نقدینگی‌های سرگردان در جامعه را اعمال سیاست و برنامه های کاربردی از سوی دولت دانست و گفت: دولت باید بتواند نقدینگی را کنترل و با جمع کردن آن از سطح جامعه، این پول‌ها را به سمت تولید هدایت کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۸:۱۳

تنها راه ساماندهی یازار مسکن و سایر بازارها تصویب و اجرای فوری قانون مالیات بر عایدی سرمایه با نرخ موثر ۷۰ الی ۸۰ درصد است که باعث می شود سود دلالی از سود تولید کمتر و دست دلالان و سوداگران از بازار قطع و نقدینگی به سمت تولید هدایت شود مثل تمام دنیا که این قانون ۱۰۰ ساله را اجرا بازارهای خود را از تلاطم دور نگه داشته و مردم را به سمت تولید هدایت کرده اند کافیست فقط قانون آنها ترجمه و از تجربیات آنها استفاده کرد در حال حاضر کسی که سازنده بوده به علت اینکه سود دلالی و احتکار بیشتر است پروژه جدید شروع نمی کند و واحدهای قبلی را احتکار می کند و چند برابر سودی که قرار است از تولید به دست آورد از احتکار و دلالی به دست می اورد . ای کاش مجلس قبل و دولت همان ۲ سال پیش این قانون را اجرا می کردند هرچند که اکنون نیز هیچ چشم انداز خوبی به علت نفوذ مافیای دلالها و سوداگران و تعارض منافع تصمیم گیرندگان برای این قانون متصور نیست

افشین۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۵:۲۷

قربانش بروم که خوب دارد پول ها را از دست مردم جمع می کند!!!!!!!!!!!! بیشتر از این می خواهید جمع کند؟

رضائی۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۴۴

دقیقا دولت کیه؟ آیا وزیر جزو دولت محسوب نمی شود؟

محمد۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۳۵

وزیر دولت گفت: دولت باید بتواند نقدینگی را کنترل و با جمع کردن آن از سطح جامعه، این پول‌ها را به سمت تولید هدایت کند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۳۴

شازده این افزایش نقدینگی رو کی به وجود آورد بجز دولت ؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۳۰

قبلا که میگفتید دلار باعث بالا رفتن شده!!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۲۴

اگر چهارمییلیون خونه میساختید هم نقدینگی جایی خوبی میرفت هم عرضه زیاد میشد هم یه عده کاگر نون میخوردن

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۱۶

آقا غلط کردیم ولمون کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.