آخرین خبرادعای بررسی گزینه حملات نظامی علیه ایران در کاخ سفید
1بازدید
۷

همایون: هزاردستان موسیقی ایران را به خاک سپردیم

مراسم تشییع استاد محمدرضا شجریان صبح امروز در آرامگاه فردوسی مشهد با حضور هنرمندان، جمعی از مسوولین و دوستدارانش برگزار شد.

همایون: هزاردستان موسیقی ایران را به خاک سپردیم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در این مراسم که با حضور خانواده استاد شجریان، جمعی از مردم و تعدادی از مسئولان همراه بود، پیکر این هنرمند برجسته موسیقی و آواز ایران در کنار موزه آرامگاه فردوسی مشهد آرام گرفت.

خانواده آن مرحوم و فرزندانش در آرامگاه فردوسی حضور داشتند و در حین مراسم خاکسپاری همایون شجریان تصنیف "مرغ سحر" را بر مزار پدر خواند.

جمعی از اهالی فرهنگ و هنرمندان کشور از جمله سالار عقیلی با حضور بر مزار استاد شجریان به مقام ایشان ادای احترام کردند.

در حالیکه روز گذشته در کنار محل دفن اخوان ثالث مزار استاد شجریان آماده سازی و تصویر آن منتشر شده بود، اما امروز محل دفن پیکر استاد به درخواست خانواده ایشان به دلیل جانمایی نامناسب تغییر کرد و در کنار موزه آرامگاه فردوسی مشهد تدفین شد.

آرامش و اعتبار خود را از شما مردم می‌گیریم

همایون شجریان امروز در مراسم تشییع و تدفین مرحوم استاد شجریان در آرامگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: حرفی که در اینجا قصد دارم عنوان کنم، این است که هزار دستان موسیقی ایران را به خاک سپردیم و به این مصرع شعر اشاره می‌کنم «به نام خداوند جان و خرد»، همان‌طور که خرد، خرد خدایی است، جان هم، خدایی است.

وی ادامه داد: ما آرامش و اعتبار خود را از شما مردم می‌گیریم، باعث همه صبر و شکیبایی ما شما هستید و از همه تشکر می‌کنم که با همه سختی‌های موجود در مراسم تشییع و تدفین استاد شجریان شرکت کردید.

شجریان عنوان کرد: اگر این امکان وجود داشت، میلیون‌ها نفر از شما عزیزان می‌توانستند در این مراسم شرکت کنند، من به دستان شما بوسه می‌زنم.

شجریان فراتر از آواز و هنر ایران بود

حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی امروز در حاشیه مراسم تشییع و تدفین مرحوم استاد محمدرضا شجریان در آرامگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه شجریان فراتر از آواز و هنر ایران بود و بر تارک تاریخ خواهد ایستاد، اظهار کرد: فکر نمی‌کردم به این زودی‌ها بزرگ‌مرد تاریخ هنر و موسیقی ایران در این مکان آرام گیرد.

وی ادامه داد: درخصوص شجریان چه می‌توان گفت، چرا که همه او را به خوبی می‌شناسند. ایشان فراتر از آواز و هنر ایران بود و بر تارک تاریخ ایران خواهد ایستاد. کمتر هنرمند و شخصیتی را در تاریخ می‌توان در کنار استاد شجریان نهاد که این‌گونه یک ملت را با خود همراه کند.

مدیرعامل خانه موسیقی بیان کرد: وظیفه داریم فقدان استاد شجریان را به یکدیگر تسلیت بگوییم. استاد برکات فراوانی داشت. با رفتن شجریان یک ملت هم‌دل شدند. شجریان از ایران هم فراتر بود و به تمام فارسی‌زبانان تعلق داشت.

وی همچنین پیشنهاد کرد تا روز اول مهر که روز تولد استاد شجریان است، به نام ایشان نامگذاری شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین حسینی۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۲۰:۳۳

روح استاد شاد

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۱۶:۱۷

روحشان قرین رحمت الهی

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۱۵:۵۶

صدای ایران به بلندای تاریخ ایران جاودان و رسا باقی خواهد ماند.

علی۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۱۴:۴۳

چرا در سیاست و مسئولین فردی مثل استاد که محبوب دلها باشد نداریم؟

وحید۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۱۴:۱۹

حالا چرا هزاردستان؟
تشبیه خوبی برای استاد نیست!

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۱۲:۵۲

شجریان، صدای رسای یک ملت بود و هست و خواهد بود، حنجره ایشان خاموشی ندارد.... هنرمند واقعی و مردمی نخواهد مرد!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۱۱:۰۱

انشالله خداوند روح آن مرحوم را قرین رحمت فرماید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.