آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
0بازدید
۰

شرایط با شیوع همزمان کرونا و آنفلوانزا پیچیده‌تر می‌شود

دبیر انجمن ویروس شناسی ایران، با اشاره به افزایش میزان جهش ویروس کرونا در سه ماه اخیر، گفت: همزمانی شیوع کرونا و آنفلوانزا، شرایط را پیچیده‌تر خواهد کرد.

شرایط با شیوع همزمان کرونا و آنفلوانزا پیچیده‌تر می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، امیر قائمی، شب گذشته در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، اظهار داشت: در روند تحولات بیماری کووید ۱۹ در ماه‌های اخیر دو مؤلفه اصلی داشتیم یکی رفتار مردم و دیگری رفتار ویروس بود.

وی افزود: مجموعه جهش‌های این ویروس را در این مدت بررسی کردیم که بیشترین جهش‌ها در سه ماه اخیر بوده و میزان انتقال پذیری این ویروس افزایش یافته، اما تأثیری بر میزان مرگ و میر نداشته است.

قائمی ادامه داد: در اوایل همه گیری کووید ۱۹، بیشتر، افراد کهنسال بیمار می‌شدند، اما اکنون با تغییرات ویروس، جوان‌ها هم به میزان زیادی به گروه جمعیتی هدف این ویروس اضافه شدند.

وی افزود: در مقابل افزایش این قابلیت ویروس، روند عادی سازی در رفتارهای مردم اتفاق افتاد که این دو موضوع در کنار هم موجب افزایش مبتلایان و مرگ و میر ناشی از این بیماری شده است.

قائمی گفت: همزمانی کرونا و آنفلوانزا، شرایط را پیچیده‌تر خواهد کرد هر چند به واسطه افزایش مراقبت‌ها و استفاده از ماسک، میزان مبتلایان به بیماری آنفلوانزا کاهش می‌یابد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.