رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
1بازدید
۰

درخواست کمک ارمنستان از ترکیه برای برقراری آتش‌بس

رئیس جمهوری ارمنستان پس از دیدار و گفتگو با دبیرکل ناتو از ترکیه خواست تا در معضل قره‌باغ، یک طرف جنگ نباشد و برای رسیدن به آتش‌بس همکاری کند.

درخواست کمک ارمنستان از ترکیه برای برقراری آتش‌بس
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آرمن سرکیسیان، رئیس جمهوری ارمنستان پس از دیدار با ینس استولتبرگ، دبیرکل ناتو گفت: "اگر یک کشور – عضو ناتو مثل ترکیه طرف جنگ نباشد و برای رسیده به آتش‌بس کمک کند در این صورت ما واقعا به آتش‌بس دست خواهیم یافت و سپس می‌توانیم در فرمت گروه مینسک پشت میز مذاکره بنشینیم و راه حل صلح‌آمیز برای این جنگ پیدا کنیم".

قبل از این شارل میشل، رئیس شورای اروپایی در جریان دیدار با رئیس جمهوری ارمنستان به اهمیت رعایت سیستم آتش‌بس در قره‌باغ تاکید کرد.

در ۲۷ سپتامبر درگیری مسلحانه بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ شروع شد و دو طرف طی این مدت، یکدیگر را به آغاز درگیری متهم کرده و بر اثر این درگیری ده‌ها نفر از دو طرف کشته یا زخمی شده‌اند. دو طرف مدعی حملات طرف مقابل به غیرنظامیان هستند.

به تاریخ ۱۰ اکتوبر، وزرای خارجه دو کشور با میانجی‌گری وزیر خارجه روسیه در مسکو دیدار و گفتگو کردند که پس از مذاکرات ۱۰ ساعته با اعلام آتش‌بس موافقت کردند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.