آخرین خبرعکس‌های روز جهان: از دریچه تابناک
0بازدید
۱

لیگ ستارگان قطر هرشب یک معجزه ایرانی دارد

سوپرگل دقیقه ۹۳ رامین رضاییان مقابل تیم شجاع

رامین رضاییان بازیکن ایرانی الدحیل در غیاب شجاع خلیل زاده در تیم حریف موفق شد در دقیقه ۹۳ گل برتری تیمش را به ثمر رساند و الدحیل کهکشانی را از بحران فراری دهد

در چارچوب هفته پنجم مسابقات لیگ ستارگان قطر، تیم فوتبال الدحیل میهمان الریان بود و با نتیجه ۲ بر یک حریف خود را شکست داد.

به گزارش تابناک ورزشی، شجاع خلیل زاده مدافع ملی‌پوش سابق پرسپولیس، که به تیم الریان پیوسته هنوز منتظر کارت آی تی سی و صدور مجوز بازی است که بدلیل اختلاف و شکایت پرسپولیس، هنوز از طرف فدراسیون ایران صادر نشده است.

رامین رضاییان بازیکن ایرانی الدحیل از ابتدا در ترکیب تیمش حضور داشت و ۹۰ دقیقه بازی کرد. او دقیقه ۹۳ گل برتری تیمش را به ثمر رساند.

سوپرگل دقیقه ۹۳ رامین رضاییان مقابل تیم شجاع

دودو دیگر گل الدحیل را زد و یاسین براهیمی تک گل الریان را وارد دروازه الدحیل کرد. الدحیل با ۹ امتیاز در رده چهارم قرار دارد و الریان با ۷ امتیاز، ششم است.

دیشب هم مهرداد محمدی دیگر بازیکن ایرانی در تیم العربی با گل دقیقه ۹۴ و دبل خود موفق شد نجات‌بخش تیمش باشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۹/۰۸/۰۵ ۰۷:۰۱

وقتی میزنید ، "سوپر گل فلان ..." یعنی تو خبر باید گل رو نشون بدید ، نه لینکه یه عکس خوشحالی ...!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.