رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرلشکررضایی در دیدار با پوتین از شروط هفت‌گانه ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت
1بازدید
۲

روزانه ۱۵۰ کامیون کالا از مرز سومار به عراق صادر می‌شود

فرماندار گیلانغرب گفت: روزانه به طور میانگین ۱۵۰ دستگاه کامیون انواع کالا از بازارچه مرزی سومار به عراق صادر می‌شود و فعالیت در این مرز با رعایت تمامی شیوه نامه‌های بهداشتی ادامه دارد.

روزانه ۱۵۰ کامیون کالا از مرز سومار به عراق صادر می‌شود

به گزارش «تابناک»، کوروش محمودیان روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: فعالیت بازارچه مرزی سومار در تمامی روزهای هفته و با اجرای دستورالعمل های بهداشتی انجام می شود.

وی اظهار داشت: صادرات کالا از بازارچه مرزی سومار به دلیل شیوع بیماری کرونا از ۱۸ اسفند پارسال تا ششم مرداد ماه امسال از طرف عراق ممنوع شده بود که از ۶ مرداد ماه تاکنون فعالیت های تجاری از این مرز از سرگرفته شده است.

نماینده عالی دولت در گیلانغرب گفت:هر روز تجار و کامیون های صادراتی در بازارچه مرزی سومار حضور یافته و قرنطینه بهداشتی و نمایندگان بهداشت نیز نظارت کامل بر اجرای روند فعالیت ها را دارند.

او گفت: بازارچه مرزی سومار می تواند در اقتصاد استان های کرمانشاه و دیاله نقش به سزایی داشته باشد به گونه ای که در یکسال اخیر بیش از ۱۰۰ قلم کالا از مرز سومار به کشور عراق صادر شده است.

مرز سومار در فاصله ۶۷ کیلومتری گیلانغرب و ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده، در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مَندلی از توابع فرمانداری بلدروز است که ۱۵ کیلومتر با سومار فاصله دارد.

بازارچه مرزی سومار فاصله حمل کالا را به بغداد کوتاه‌تر کرده و اکنون بیشتر کالاهای صادراتی به استان‌های شرقی عراق از این معبر صادر می‌شود.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲ هزار تن جمعیت دارد.

کرونا جان ۱۲ کرمانشاهی دیگر را گرفت

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به سیر صعودی بیماران بستری گفت: ۱۲ نفر مبتلای قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان جان خود را از دست دادند.

«مهدی محمدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این تعداد سه نفر در شهرستان کرمانشاه، ۲نفر در گیلانغرب، چهار نفر در اسلام آبادغرب، یک نفر در سرپل ذهاب و ۲ نفر در هرسین جان خود را از دست دادند.

وی، مجموع جان باختگان استان کرمانشاه از ابتدای شروع اپیدمی تاکنون را ۹۲۰ نفر اعلام کرد.

محمدی در ادامه افزود: اکنون هزار و ۹۹ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۵ ۱۰:۲۰

واقعا گل گفتی

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۵ ۰۹:۰۲

مایحتاج ضروری مردم را به عراق صادر و در ایران به چندین برابر قیمت می فروشید و باعث شده اید عملا مردم توان خرید را از دست بدهند و حکومت هم روی وفور کالا در ایران مانور بدهد .وفوری که به علت عدم توان خرید مردم ایجاد شده است.شرمتان باد .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.