آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
1بازدید
۲

رعایت نکردن محدودیت های کرونایی جریمه در پی دارد

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: اداره کل صنعت معدن و تجارت، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، اتاق اصناف، اتحادیه ها، بازرسین مکلفند با کسانی که محدودیت های کرونایی را رعایت نمی کنند، طبق قانون برخورد و متناسب با مورد، مجازات جریمه یا پلمپ واحد را برای آنان اعمال کنند.

رعایت نکردن محدودیت های کرونایی جریمه در پی دارد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حسین حسن نژاد اظهارکرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا، فعالیت گروه‌های شغلی دو، سه و چهار از ساعت ۱۸ عصر تا صبح تعطیل می‌شود.

وی افزود: فعالیت‌های مرتبط با گروه شغلی ۱ مانند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، قصابی‌ها، مراکز تولید و عرضه محصولات پروتئینی و میادین میوه و تره‌بار در هر ساعت از شبانه روز ممکن است و رستوران‌ها و مراکز عرضه غذاهای سرد و گرم نیز تنها به شکل بیرون ‌بر مجاز به فعالیت خواهند بود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران تصریح کرد: ایجاد قرارگاه نظارتی با هدف رصد فضای عمومی استان و تشدید بازدیدها از صنوف، اجرای مانور در شهرستان ها به صورت مداوم و هفتگی از رئوس فعالیت ستادهای شهرستانی است.

حسن نژاد ضمن تقدیر از همکاری اصناف در مازندران تاکید کرد: حفظ سلامت مردم و قطع زنجیره انتقال بیماری مهمترین هدف ستاد مدیریت مقابله با کرونا در مازندران است که باید بیش از پیش از سوی مردم مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل صنعت معدن و تجارت، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، اتاق اصناف، اتحادیه ها، بازرسین مکلفند با متخلفان طبق قانون برخورد و متناسب با مورد، مجازات جریمه یا پلمپ واحد را برای آنان اعمال کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۱ ۰۸:۳۱

محدوذیت هایتان غیرعقلانی است و هیچ کمکی در مهار سرایت بیماری ندارد هیچ، در بعضی موارد باعث تشدید سرایت هم می شود متاسفانه اصول مبتنی بر علم اپیدمیولوژی در مهار بیماری را رها کردید و به چیزهای بی اهمیت اصرار دارید. به شما چه می توان گفت!؟ شما چی هستید؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۱ ۰۸:۲۱

قاطع برخورد کنید تا همه رعایت کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.