ترکیه: آذربایجان با کمک تسلیحات ما قره‌باغ را آزاد کرد

وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد: جمهوری آذربایجان با کمک سیستم‌های تسلیحاتی ملی و بومی ما ظرف تنها ۴۴ روز به اشغال ۳۰ ساله شهرهایش توسط ارمنستان پایان داد و آن‌ها را آزاد کرد.
کد خبر: ۱۰۱۹۳۶۲
|
۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۹ 05 December 2020
|
16131 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه طی سخنانی در مراسم بهره‌برداری از مرکز طراحی و تحویل اولین موتور بالگرد که با امکانات بومی و ملی ساخته شده است، تصریح کرد: ارتش قهرمان آذربایجان «عملیات یک وطن» را با موفقیت اجرایی کرده و با کمک سیستم‌های تسلیحاتی ملی و بومی ما ظرف تنها ۴۴ روز به اشغال ۳۰ ساله شهرهایش توسط ارمنستان پایان داد و آن‌ها را آزاد کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: کارآیی سیستم‌های تسلیحاتی ترکیه در مبارزه برادران آذربایجانی‌مان برای آزادسازی سرزمین‌هایشان از اشغال به وضوح اثبات شد.

وزیر دفاع ترکیه اظهار کرد: کارآیی سیستم‌های تسلیحاتی بومی و ملی ما و نقش تعیین‌کننده آن‌ها در روند این مبارزه امروزه در سراسر جهان مورد بحث قرار گرفته و از نزدیک پیگیری می‌شود.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟