آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
4بازدید

بازداشت چهار نفر در یک مراسم ترحیم در کارون

۴ نفر از عاملان تیراندازی یک مراسم ترحیم در شهرستان کارون استان خوزستان دستگیر شدند.

بازداشت چهار نفر در یک مراسم ترحیم در کارون

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، فرمانده انتظامی شهرستان کارون گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی افرادی در مراسم فاتحه‌خوانی در یکی از محله‌های کارون، بلافاصله دستگیری عاملان تیراندازی در دستور کار پلیس امنیت عمومی و ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

سرهنگ عبدولی افزود: ماموران بلافاصله با انجام کارهای اطلاعاتی در مراسم فاتحه‌خوانی حاضر شدند و با هماهنگی مقام قضایی در یک اقدام غافلگیرانه ۴ نفر از عوامل تیراندازی را دستگیر و یک قبضه اسلحه جنگی کشف کردند. ماموران پلیس ضمن بستن محل برگزاری مراسم به دلیل رعایت نکردن بهداشت، عوامل برگزاری مراسم را هم بازداشت کردند و متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

زنبورک۱۳۹۹/۰۹/۲۶ ۱۶:۳۳

دروغه ... عوامل انتظامی اگر عرضه داشتن از این برخوردها بکنن الان وضع اینطور نبود. اصلاً چرا گفته میشه سلاح غیر مجاز؟ مگر سلاح جنگی مجاز هم در دست مردم هست؟ چرا توهم ایجاد می کنید؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۶ ۱۶:۲۹

رسم لرهاست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.