آخرین خبرتورم بخش‌ خدمات به ۵۶ درصد رسید
6بازدید
۰

کارگر زن در آتش‌سوزی کارخانه سوخت

یکی از کارگران شرکت داواخگر شهرک صنعتی شراق زنجان که در حادثه آتش‌سوزی مجروح شده بود جان باخت.

به گزارش ایران، اصغر نجاری دبیر اجرایی خانه کارگر استان زنجان با اعلام این خبر به ایلنا، گفت: در حادثه آتش‌سوزی در شهرک صنعتی علی‌آباد 9 کارگر دچار حادثه و سوختگی شدند که یکی از آنها که دختر جوانی بود بر اثر شدت سوختگی جان باخت.

نجاری با بیان اینکه اطلاعات جزئی و اندکی درزمینه این حادثه در دست است، ادامه داد: در این آتش‌سوزی که گفته شده علت آن نشت گاز بوده، 9 نفر بر اثر وقوع حریق در شهرک صنعتی علی‌آباد مصدوم شدند که حال سه نفر از آنها وخیم اعلام شده بود و در بیمارستان آیت‌الله موسوی زنجان بستری بودند که روز جمعه اعلام شد یکی از کارگران که دختر جوانی بود فوت شده است.

این آتش‌سوزی شامگاه 12 اسفند در شرکت داواخگر واقع در شهرک صنعتی علی‌آباد زنجان (اشراق) با تخریب صددرصدی یک واحد صنعتی تولیدکننده مواد دارویی، اتفاق افتاده که در این کارخانه مواد دارویی و الکل تولید و توزیع می‌شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.