آخرین خبرتورم بخش‌ خدمات به ۵۶ درصد رسید
15بازدید
۳۷

بهروز وثوقی: آرزو دارم بیایم ایران را ببینم بعد بمیرم

بهروز وثوقی بازیگر قدیمی فیلم های سینمایی می گوید تنها آرزویش بازگشت به کشور برای مرور خاطرات گذشته اش است.

بهروز وثوقی: آرزو دارم بیایم ایران را ببینم بعد بمیرم


به گزارش تابناک، بهروز وثوقی در بخش‌هایی از گفتگو با مجله چلچراغ درباره آرزویش برای بازگشت به ایران گفته که در ادامه می خوانید:

وقتی که آقای خسرو شکیبایی آمد سانفرانسیسکو من بردمش به آلکاتراز. برای اینکه در حقیقت من هم در زندانم حالا در زندان وسیع‌تر. وقتی که آدم در مملکت خودش نیست و آن چیزی که خودش دلش می‌خواهد داشته باشد، آن کاری که دوست دارد انجام بدهد و در مملکت خودش نیست، می‌شود زندان دیگر. حالا ممکن است این زندانی، آزادی عمل بیشتری داشته باشد ولی به هر حال زندانی است.

من اگر بتوانم ایران بیایم و عمرم اینقدر باشد که بتوانم برگردم آنجا، اول می‌روم سر قبر مادرم. برای اینکه مادرم را خیلی دوست داشتم و متاسفانه وقتی من نبودم فوت کردند. بعد هم خانه آخری که من ازش آمدم بیرون در امیرآباد و در خیابان داوری است. اگر فرصتی باشد دلم می‌خواهد بروم آنجا و خاطرات گذشته خودم را زنده کنم.

خیلی سخت است آدم از ملتش از ملتی که عاشقانه دوستش داشتند. ملتی که همیشه بهش احترام گذاشتند دور باشد و آن کاری که دوست دارد در مملکت خودش می‌توانسته انجام دهد نتواند پیش ببرد. این برای من از زندان هم بدتر است. یعنی اینطوری فکر کنید که خیلی خیلی به من سخت می‌گذرد ولی چاره‌ایی ندارم. همیشه به امید اینکه حالا یک روزی احتمالا اگر عمرم اجازه بدهد و برگردم به وطن، می‌روم و تمام آن‌جاهایی که بودم سر می‌زنم. برای من همین کافی است و در آرزوی آن هستم همیشه.

من آرزو دارم به هرحال برگردم به وطن. حتی اگر شده در آخرین لحظات زندگی‌ام که من برگردم و آن مملکت را دوباره ببینم و آن مردم را دوباره لمس کنم. این بزرگ‌ترین آرزوی من است. بعد از آن دیگر راحت سرم را می‌گذارم زمین و می‌روم

من عاشق وطنم هستم. عاشقم مردم وطنم هستم. آرزویم این است که قبل از اینکه عمرم تمام شود حالا نمی‌دانم چقدر دیگر مانده ولی این باقیمانده را در مملکتم باشم و مردم را لمس کنم و ببینم‌شان و باهاشان صحبت کنم. از گذشته بگویم و از آینده بگویم از هر چیزی که اتفاق می‌افتد و می‌تواند اتفاق بیفتد باهاشان صحبت کنم . این تنها آرزویی است که دارم. فکر می‌کنم آرزوی خیلی بزرگی است. غیر ممکن هست ولی ممکن هم هست که بشود و اتفاق بیفتد. من بهش فکر می‌کنم که ممکن شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۹:۲۳

بهروزخان اولین فردی بودکه باپای خودش وقبل ازهمه ایران راترک کرد!خودش فرارکرد.ازچی میترسیدمانمیدانیم.رفقایش اکثراًماندند مثل آقای ملک مطیعی،رشیدی،انتظامی،مشایخی،وکارهای خوبی هم بعدازانقلاب انجام دادندوخیلی هم استقبال شد.حالابهروزخان ازچی ترسیده،نمیدونیم!وواقعاًاگرایشان دوست داردبرگرددبروددفترحافظ منافع ایران درآمریکاوتقاضابدهدبرگردد.اینکه اینقدراداواطوارنداره. حالاممکنه دوتاسئوال وجواب هم داشته باشه که خب پس میده. نمیکشنش که.دیگه مملکت جنگ هم نیست که بخوادبره جبهه یا پشت جبهه کمک کنه.جوانهای ماشهیدشدن بهروزخان تاشماوماآسوده دراین مملکت زندگی کنیم.حالاخودت میخواهی نباشی حرف دیگریست. مواظب باش دیرنشودقیصرخان که خدای نکرده سنگ مزارت رادر قبرستان یهودیهای آمریکابزنند.بگذارمثل ناصرخان ملک مطیعی و دیگررفقایِ مردت که درکشورماندندوبامردم بودند،بقیه زندگی رابا آرامش سپری کنی ودروطن خودت بسوی خداوندپروازنمایی. فافهم.

علیرضا۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۸:۰۹

آقا بهروز بیا کسی باهات کاری نداره خیلی از منافق ها برگشتن کاری با هاشون نداشتند شما که کاری نکردید

میلوما۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۷:۴۵

آقا بهروز فک کردی امیرآباد همون جای سابقه؟ داش تو دیگه چرا؟
خواستی بیا ببین اما اون که تو ذهنت هست مرد خاک شد و از بین رفت.
بعد به دل نگیری ها؟ با همون خاطرات خوش گذشته زندگی کنی بهتره تا بیایی ببینی دیگه اثری از اون ها دیگه پیدا نمیشه که هیچ ، یکی هم نیست برا آن لحظات حتی دلش تنگ شده بشه...

کیانم۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۶:۳۵

افسوس و صد افسوس که عزیزانی مثل شما از پوست و گوشت خون خودمون باید حسرت بخورن وما هم براشون حسرت بخوریم که چرا در کنار هم نیستیم اون موقع نصفی از ایران و اتباع پر کردند که واقعا ادم راضی به دیدنشان نیست تو رو خدا کاری کنید ادم دلش بیشتر از این اتیش نگیره

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۵:۴۶

مگه ادم کشته دزدی کرده خیانت کرده شاکی داره به چه جرمیی یک اسطوره راازخاکش محروم میکنید طالبان میاید چراونیاید

رضا۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۵:۳۱

از روزنامه کیهان بخوان ،ساید بزاره
بیایید

ناصرخان۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۵:۰۹

درودبرخان برره

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۵:۰۷

ارزو دارم که باز آن روی زیبا را ببینم

هادی۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۴:۵۶

ما که نه شما را میشناسیم نه از گذشته ات خبر داریم و نه از حال و روز الان تو وقتی نمیتونی ایران بیایی مسلما یک مشکلی داری وگرنه هزاران نفر هنرمند هر روز از ایران میرن خارج و هفته بعد بدون هیچ مشکلی برمیگردند هیچکس به آنها اعتراض نمیکند شما احتمالا یک مشکلی داری برو اول اون مشکلت رو برطرف کن بعد بیا پیش خودم یک امان نامه بهت میدم هر وقت خواستی برگرد ایران

محمد قربانی۱۳۹۹/۱۲/۲۵ ۱۲:۳۶

اسطوره سینما دوستت دارم با فیلم های شما زندایم آقای بهروز عزیز هیچ هنر پیشه ای در طول ۴۲ سال در ایران نیامد و نخواهد آمد بهروز عزیز با فیلم همسفر در چلو کبابی جاده چالوس الآن یک زیارت گاه برای همه دوست داران شما بهروز دوست داشتنی قربانت شوم دوستت داریم برای همیشه جای شما خالی به امید دیدا ر .

زنبورک۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۲۰:۳۳

آقای وثوقی خدا نکنه بمیری. ما هم آرزو داریم شما به وطن برگردی. اما ای کاش مثل ناصر ملک مطیعی نباشه که تا دلمون از آمدنش خوش شد اجل مهلتش نداد. قدم اول برای بازگشت به وطن را خودت بردار چون در میان مسئولین اراده ای برای دعوت شما و امثال شما نیست.بیا و بازی بکن تا نسل جدید هنرپیشه واقعی را ببیند.

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۲۰:۳۰

بله عمر میگذرد خواهی نخواهی.فکر کردی چند صباحی میری و بعد برمیگردی؟ توبه کن و امان نامه بخواه و برگرد.رافت اسلامی شامل حالت میشه.اون موقع که بلبلی میکردی یادت رفته.اون توو فیلم ها بود

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۲۰:۲۵

نیا - کشور دست مردم نیست که بیای .

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۲۰:۱۸

بیا خب
الان 83 سالت هست .. دیگه میخوان چیکارت کنن اگر دستگیرت هم کنن!! گرچه کاری هم نکردی...

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۲۰:۰۳

درود بی پایان بر بهروز وثوقی

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۹:۵۱

یعنی ورود یک هنرمند قدیمی به مملکت این قدر سخته که اجازه بهش نمیدن؟؟ خوب بزارید بیاد.. این چیزها که ترس نداره.. ما که ریگی به کفشمون نیست !!

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۹:۴۱

خب بیا

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۹:۱۷

سرت سلامت استاد سرت سلامت بینظیر

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۹:۱۴

بهروز خان مگه جلوتو گرفتن خوب يه بليط بگير برو

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۹:۱۱

خوب چرا نمیتونه بیاد

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۵۷

چیز دیدنی داخلش نمونده جز بدبختی

سمیه۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۵۴

سلام

چی شده بهروز جان، یعنی میخوای رای بدی؟

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۵۲

محبوبیت یک مجری و گزارشگر فوتبال را تحمل نکردن،شما که دیگر جای خود دارید.اول از همه اینکه ازدحام مردم در فرودگاه و تا مسیر تهران که هیچکس جلودارش نیست و دوم اینکه هر جا بروی هزاران نفر دوره ات میکنند و مهمتر از همه محبوبیتت که بزرگترین دشمنت برای بعضی هاست.تازه همه اینها هم که حل و فصل بشه اونوقت تو میمونی و کیهان!!

اشکان۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۴۱

خوشی زده زیر دلت داداش

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۴۰

آخه چه گناهی کرده؟باید امثال معصومه ابتکار اینجا حیف و میل بکنن و بهروز نتونه بیاد مملکت خودش بمیره این چه قانون نانوشته ایست

علی۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۳۷

آخه چه اشکالی داره ایشان به وطن برگرده؟ ایشان یک ایرانی است و به سهم خود حق دارد اینجا باشد. سخت گیریهای بیخودی حکومت در همه زمینه ها از محبوبیت حکومت دینی کاسته است.

علي۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۳۴

بابا بذاريد اين بنده خدا بياد ايران ، پيغمبر بعد از فتح مكه تمام كفار رو بخشيد، مملكت چهل دو ساله انقلاب شده ، ديكه افرادي مثل بهروز چه خطري براي نظام دارند ، اصلا انقلاب اسلامي شجره تنومندي شده

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۳۳

بیا ببین چه بر سر وطن امده!

مهدی۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۲۸

سلام- من متوجه نشدم مشکل ایشان چیست که برنمی گردند؟ مگر اینجا کسی بدنبالشان است؟ مگر حبیب نیامد.

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۲۰

دوست داشتنی ترین هنرمند .کاش همه آزاد بودند که هر طور می خواهند زندگی کنند . بدترین رفتار ضد حقوق بشر این است که کسی آرزوی دیدار وطنش را داشته باشد.

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۱۳

بذارید این اسطوره سینمای ایران بیاد کشور

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۸:۰۳

عمرا" بذارن بیایی........... چون استقبالی ازتون میشه که هیچکس تابحال ندیده......

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۷:۵۷

اگه ایران بودی آرزو داشتی بری

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۷:۴۹

بیا داداش قدمت سر چشم ...

جانباز 70 درصد۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۷:۳۷

بهروز خان شما یادآور لحظات شاد نسل ما هستید ایکاش نظام جمهوری اسلامی اینقدر رافت نشان می داد که شما و مانند شما را اجازه ورود بدهد شما سیاسی نیستید هنرمند هستید هنرمند در قلب مردم جای دارد تابناک این را منتشر کنید زیرا خواست اکثریت مردم هست ایکاش کسی پیش قدم می شد و بعد از 41 سال یک امتیاز مثبت را نسیب نظام می کرد

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۷:۳۵

اتشاالله
امیدوارم شما هم به آرزوت برسی

حسین از شمال۱۳۹۹/۱۲/۲۴ ۱۷:۳۳

بهروز خان . ایران کشور شما هست و هیچ کس نمیتونه شما رو از این حق مادریتان محروم کنه . مگه دست شما به خون کسی الوده است و یا مال کسی رو خوردین که از کشورتون فراری هستین .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.