آخرین خبرشنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان
6بازدید
۳

کشف جسد جوان ۳۴ ساله انابدی در چاه متروکه

رئیس آتش‌نشانی انابد گفت: جنازه جوان ۳۴ ساله‌ای که مفقود شده بود، بعد از ۵ روز داخل چاه متروکه پیدا شد.

کشف جسد جوان ۳۴ ساله انابدی در چاه متروکه
به گزارش تابناک به نقل از فارس، رضا عصمت‌پور با اعلام بیرون آوردن جنازه جوان ۳۴ ساله باب الحکمی توسط نیرو‌های آتش‌نشانی انابد از چاه متروکه، اظهار کرد: در آخرین شب جمعه سال ۹۹ با اعلام نیروی انتظامی انابد بلافاصله نیرو‌های آتش‌نشانی جهت بیرون کشیدن جنازه جوان ۳۴ ساله‌ای که در ۲۳ اسفند مفقودی وی به نیروی انتظامی اعلام شده بود به محل اعزام شدند.

رئیس آتش‌نشانی انابد با بیان اینکه ماموران انتظامی و بازپرس در محل حضور داشتند، گفت: طبق اظهارات مردم باب الحکم که در محل حاضر بودند متوفی دارای افسردگی و اختلال حواس بوده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۰۲ ۱۱:۵۸

باب الحکم؟! انابد؟! اینجا ایران است؟!

سعید۱۴۰۰/۰۱/۰۱ ۲۳:۳۱

طبق اظهارات مردم باب الحکم که در محل حاضر بودند متوفی دارای افسردگی و اختلال حواس بوده است.آن بنده خدا این مشگل را داشت شما نیز مشگل داشتید بگوید انابد کجا ایران است

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۰۲ ۱۹:۱۷

معما طرح کردند منتها خودشون خبر ندارن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.