آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
0بازدید

دادستان برادر خود را در جشن عروسی بازداشت کرد

دادستان کهگیلویه برادر خود را که با وجود قرمزی شرایط کرونایی اقدام به برگزاری عروسی شلوغ کرده بود بازداشت کرد.

دادستان برادر خود را در جشن عروسی بازداشت کرد


به گزارش تابناک و به نقل از دادگستری کهگیلویه و بویراحمد، عبدالله سعادتیان با تاکید بر برخورد با افرادی که دستورالعمل‌های ستاد کرونا را رعایت نمی کنند از جمله وظایف اصلی ما است گفت: کارهایی که ما انجام می دهیم برای حفظ سلامتی مردم است و خصومت شخصی با کسی نداریم.

دادستان کهگیلویه افزود: تالارهای عروسی شهر دهدشت به دستور قضایی پلمب شدند اما متاسفانه مردم مراسم خود را به کنار تالارها می‌بردند.

وی ادامه داد: به همین منظور در ستاد کرونا اعلام شد زمین‌ها را با شخم زدن ناهموار کنند تا نتوان در آنها عروسی برگزار شود اما باز عروسی‌ها را به بیابان‌های خارج از شهر بردند.

دادستان کهگیلویه گفت: پیش از برگزاری این مراسم عروسی با دعوت طرفین در دادسرا از آن‌ها برای برگزار نکردن مراسم عروسی به شکل غیر متعارف و شلوغ تعهد گرفته شد.

سعادتیان با بیان اینکه در برخوردها با اخلالگران در نظم کوتاهی نمی شود و تعارفی نداریم افزود: در همین راستا برادر خودم که از عوامل برگزاری عروسی غیر متعارف و شلوغ بود بازداشت کردم و هم اکنون در زندان به سر می برد.

وی از مردم خواست برای سلامتی خودشان دستورالعمل ها راعایت کنند تا درگیر بیماری نشوند.

دادستان کهگیلویه گفت: با اخلالگران در نظم بدون اغماض و چشم پوشی برخورد می شود و فرقی نمی کند آن شخص از اقوام خودمان باشد تا مردم متوجه شوند قانون شوخی بردار نیست.

وی با بیان اینکه همچنین علاوه بر برادرش، داماد و عروس، را نیز دستگیر شدند اضافه کرد: همچنین مواد غذایی که برای این مراسم تهیه شد بود به نیروی انتظامی تحویل داده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۵:۰۶

استاد تو بيابون كه ديگه مشكلي نيس
اين دستورات واسه فضاهاي بسته اس

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۴:۵۰

خدا کنه اینجور مسئولان در کشور ما حاکم شوند نه امثال روحانی

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۴:۳۸

چه قیامتی به پا کرده!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۴:۲۲

تو چقد خوبی، بیا نماینده مجلس شو، نه اصلا بیا رئیس جمهو شو

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۳:۵۵

وقتی سه هزار میلیارد تومان میرفت به فکر مردم نبودن الان برای کرونا شدن کاسه داغتر از آش

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۹:۵۱

چه ربطی داره؟؟
این داره وظیفه خودشو درست انجام میده، عیبی داره؟ باید بگیم چون یکی دیگه خلاف کرده و دزدیده و برده، تو هم کارتو درست انجام نده؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۳:۵۱

درود بر تو

علی۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۳:۴۳

آدم انقدر خودشیرین

خویی۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ۱۷:۳۶

وقتی هم یکی بخواهد بدون ارفاق اعمال قانون کند میشود خودشیرین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.