آخرین خبرپیروزی دختران فوتسالیست ایران مقابل ایتالیا
3بازدید
۰

جهانپور: توزیع واکسن عادلانه و رایگان است

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: درخصوص توزیع واکسن کرونا همه چیز بر اساس سند ملی که شورای عالی اخلاق پزشکی تصویب کرده است، پیش خواهیم رفت.

جهانپور: توزیع واکسن عادلانه و رایگان است

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا «کیانوش جهانپور» سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به موضوع واکسن کرونای پولی برای افراد خارج از اولویت که اتاق بازرگانی قیمت آن را بین ۲۰۰ الی ۲۵۰ هزار تومان اعلام کرده، بیان کرد: اینکه بگوییم یک نفر می‌خواهد واکسن کرونا را خارج از نوبت بزند، این رفتار را باید با یک قیمتی انجام دهد، بیش از یک مقدار زیر سوال است.

وی ادامه داد: به خصوص وقتی صحبت از حوزه‌ی سلامت است، موضوع مربوط به حوزه پیشگیری است که وظیفه دولت‌ها و حکومت‌ها هم فراگیر بودن خدمات پیشگیری و هم دسترسی عالانه است.

جهانپور در مورد پولی شدن واکسن کرونا گفت: قطعا وزارت بهداشت این کار را نخواهد کرد، مسیر ما شخص است و اینها موضوعات جدیدی در رابطه با واکسیناسیون، مثلا واکسیناسیون توده‌ایی و حجیم نیست.

جهانپور افزود: همه چیز بر اساس سند ملی که شورای عالی اخلاق پزشکی تصویب کرد پیش خواهیم رفت.

وی گفت: واکسن به شکل عادلانه، رایگان و مطابق اولویت‌ها در وزارت بهداشت توزیع خواهد شد و وزارت بهداشت چیزی جز این نخواهد داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.