قیمت جهانی طلا افت کرد

قیمت جهانی طلا در معاملات امروز جمعه، در حالی افت کرد که رشد سود اوراق قرضه آمریکا باعث شد تا دلار تقویت شود.
کد خبر: ۱۰۴۹۰۴۷
|
۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲ 30 April 2021
|
5322 بازدید

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، جمعه، در حالی افت کرد که رشد سود اوراق قرضه آمریکا باعث شد تا دلار تقویت شود.

قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپات‌گلد، تا ساعت ۱۰:۱۳ به وقت تهران، ۰.۱۵ درصد افت کرد و به ۱٫۷۶۸.۵۲ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر اونس طلای آمریکا تا این لحظه با ۰.۱ درصد افت به ۱٫۷۶۷.۵۰ دلار رسید.

افت قیمت طلا در معاملات صبح امروز تداوم افت قیمت طلا در معاملات دیشب بود. در پایان معاملات دیشب قیمت شاخص اسپات‌گلد ۰.۹ درصد سقوط کرد و قیمت شاخص طلای آمریکا هم ۰.۶ درصد پایین آمد.

رشد سود اوراق قرضه آمریکا و داده‌های اقتصادی امیدبخش از آمریکا که نشان می‌داد در سه ماهه اول روند ریکاوری تداوم داشته است سرمایه‌گذاران را به سوی خرید سرمایه‌های ریسک‌دارتری مانند سهام تشویق کرد (رشد بازارهای وال‌استریت در معاملات دیشب).

شاخص دلار در مقابل ارزهای مهم جهان ۰.۲ درصد تقویت شد تا قیمت طلا برای دارندگان ارزهای غیر دلاری گران‌تر تمام شده و تقاضا برای خرید آن کاهش یابد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟