آخرین خبرآیت‌الله وحید خراسانی در بیمارستان‌ بستری شد
6بازدید

روسیه بر سر تحولات غزه به تل‌آویو اعتراض کرد

وزارت خارجه روسیه نسبت به تنش کنونی بین رژیم صهیونیستی و فلسطین شدیدا ابراز نگرانی و مخالفت خود را با هرگونه گامی که منجر به سقوط کشته‌های بیشتر شود، اعلام کرد.

روسیه بر سر تحولات غزه به تل‌آویو اعتراض کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، میخائیل بوگدانف، معاون وزیر خارجه روسیه و فرستاده ویژه ولادیمیر پوتین به کشور‌های خاورمیانه و آفریقا با الکساندر بن تسیوی، سفیر رژیم صهیونیستی در خاک روسیه دیدار کرد.

این دیدار شاهد تبادلات صریح برای ابراز دیدگاه‌ها درخصوص واقعیات رویداد‌های مربوط به روابط اسرائیل و فلسطین به خصوص تحولات غزه بود.

طبق بیانیه وزارت خارجه روسیه، طرف روس در این نشست نسبت به تنش و افزایش خشونت شدیدا ابراز نگرانی کرد و گفت: هر گامی که منجر به افزایش کشته‌ها شود، غیرقابل قبول است.

طرف روس در این دیدار آمادگی مسکو را برای میانجی‌گری بین طرف‌های مربوطه با هدف مشارکت در حل و فصل نزاع از طریق مذکرات سازنده و مبتنی بر اصول قانونی بین‌المللی اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.