حمله ارتش اسرائیل به یک پایگاه دیده‌بانی سوریه

ارتش رژیم صهیونستی شامگاه سه‌شسنبه مدعی شد که به یک پایگاه دیده‌بانی ارتش سوریه در جولان حمله کرده است.
کد خبر: ۱۰۵۵۷۰۰
|
۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۸ 02 June 2021
|
6501 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد که به یک پایگاه دیده‌بانی ارتش سوریه در جولان حمله کرده و آن را از بین برده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به صورت متناوب با استفاده از حریم‌هوایی لبنان یا از طریق بلندی‌های اشغالی جولان به سمت اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه حملات موشکی انجام می‌دهند.

نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان بار‌ها گزارش داده‌اند رژیم صهیونیستی روزانه قطعنامه‌های سازمان ملل را نقض کرده و به حریم هوایی لبنان تجاوز می‌کند.

رژیم صهیونیستی در پی جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ بخش زیادی از ارتفاعات جولان سوریه را به اشغال خود درآورد.

سازمان ملل در سال ۱۹۷۴ نیرو‌های حافظ صلح را برای نظارت بر آتش‌بس میان دو طرف اسرائیلی و سوری در ارتفاعات جولان ایجاد کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت