آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
0بازدید

نیمی از اعضای شورای شهر فعلی رد صلاحیت شدند

رئیس شورای شهر تهران از شهروندان تهرانی درخواست کرد تا با مشارکت در انتخابات، بستر تقویت ورشد مدیریت شهری دردوره ششم را فراهم بیاورند.

نیمی از اعضای شورای شهر فعلی رد صلاحیت شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، محسن هاشمی در ابتدای سیصد و یکمین جلسه شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود گفت:‌ در آستانه دو انتخابات مهم ریاست جمهوری و شورای شهر قرار داریم، با برگزاری مناظره‌ها و پخش برنامه‌های کاندیداها، هنوز فضای جدی مشارکت و رقابت در جامعه مثل دوره‌های گذشته ایجاد نشده و با آن فاصله داریم، که امیدواریم در این چند روز آینده اتفاقات مثبتی ایجاد شود که بخش قابل توجهی از جامعه را از ناامیدی و قهر با صندوق رای خارج کند.

او ادامه داد:‌ در انتخابات شوراهای شهر نیز متاسفانه نیمی از اعضای شورای فعلی تهران که در انتخابات ثبت نام کرده بودند، رد صلاحیت شدند و تلاش برای تایید آنها به نتیجه نرسید، با این وجود جبهه اصلاحات فهرست ۲۱ نفره خود برای شهر تهران را منتشر کرد و از شهروندان تهرانی می‌خواهیم که با مشارکت در انتخابات، بستر تقویت و رشد مدیریت شهری در دوره ششم را فراهم بیاورند.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه با وجود همه تخریبها و بی مهری‌های رسانه ملی و جناحهای سیاسی، دستاوردهای شورای پنجم به وعده کاندیداهای ریاست جمهوری تبدیل شده است گفت: هرهفت کاندیدا وعده شفافیت، جایگزینی شایسته سالاری بجای فامیل سالاری، کاهش هزینه‌های تشریفاتی از بودجه عمومی و تحقق منویات رهبری را می‌دهند.

هاشمی ابراز امیدواری کرد تا با وجود همه جفاها و ناامیدی بخش قابل توجهی از جامعه نسبت به صندوق‌های رای، انگیزه تعیین سرنوشت توسط خود مردم، موجب تغییرفضای انتخابات و مشارکت بالا شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۲۳ ۱۰:۴۵

خدارو شکر برای اینکه بدون کارشناسی افزایش 90درصدی بلیط مترو داشتند نه 35 درصدی

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۲۳ ۱۰:۳۴

همه ‌جناحهای سیاسی به این نتیجه رسیدند که از دو راهی انتخاب گذاشته اند و هر جناح دیگر راه خودش را میرود غافل لز اینکه هر لحظه ممکنست سیل بر افکن مردم همه آرزوهای آنها را نقش بر آب کند مردمو بهیچ وجه دیگر اجازه مفت خوری را نخواهند داد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.