آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
5بازدید
۰

شرور تحت تعقیب در خرم آباد دستگیر شد

فرمانده انتظامی استان از دستگیری متهم تحت تعقیب و عامل شرارت در این شهرستان خرم آباد خبرداد.

شرور تحت تعقیب در خرم آباد دستگیر شد

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، سردار " یحیی الهی" در تشریح این خبر اظهار داشت: فردی شرور و سابقه دار که تحت عناوین شرارت ، تیراندازی ، چاقو کشی، عربده کشی و .... در سنوات گذشته تحت تعقیب مراجع قضایی و انتظامی بوده با توجه به اهمیت موضوع دستگیری نامبرده به صورت ویژه در دستور کار پلیس شهرستان خرم آباد قرار گرفت .

سردار الهی افزود: پس از انجام اقدامات پلیسی ماموران کلانتری ۱۲ سلمان فارسی موفق به شناسایی محل اختفاء وی شده که با هماهنگی مقام قضایی طی یک عملیات منسجم و رعد آسا دستگیر و پس از انجام تحقیقات و بازجویی های فنی و تکمیل پرونده به دستگاه قضا معرفی شد.

وی تصریح کرد: این شرور سابقه دار حسب دستور مقام قضایی روانه زندان شد .

فرمانده انتظامی لرستان ضمن هشدار به افراد مخل نظم و امنیت خاطر نشان کرد: برخورد پلیس و دستگاه قضایی با مخلان نظم و امنیت بدون اغماض ، قاطعانه و سخت خواهد بود و افراد هنجار شکن بدانند پلیس خواب را از چشمانشان خواهد گرفت، وی از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را بلافاصله با مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.