مرگ مشکوک خانم دکتر جوان پشت فرمان اتوموبیل
ساعت ۱:۴۲ بامداد سهشنبه ۲۲ تیر مأموران کلانتری ۱۶۴ قائم در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ مشکوک دختری جوان داخل خودرواش خبر دادند.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران، به دنبال اعلام این خبر تحقیقات به دستور بازپرس مصطفی واحدی آغاز شد. بهدنبال اعلام این خبر تیم جنایی راهی محل حادثه شد و با جسد دختر ۳۲ ساله پشت فرمان خودروش در حالی مواجه شد که خون از دهان و بینی اش بیرون آمده بود.
پزشکی قانونی زمان مرگ را حدود ۱۲ ساعت قبل اعلام کرد. باتوجه به اینکه علت مرگ مشخص نبود، به دستور بازپرس شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی پایتخت جسد برای مشخص شدن علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد.
در بررسیهای صورت گرفته، خانواده دختر جوان که موضوع را به پلیس اعلام کرده بودند، گفتند: دخترمان رزیدنت بیمارستان و شیفت شب بود. صبح منتظر برگشت دخترمان بودیم، اما خبری از او نشد. با این احتمال که کار برایش پیش آمده و دیرتر به خانه میآید منتظرش ماندیم، اما تأخیر او بیشتر شد و هر چه به تلفن همراهش زنگ میزدیم جواب نمیداد. بیمارستان هم خبری از او نداشت، نگران بودیم و تصمیم گرفتیم که به بیمارستان محل کارش برویم.
در نزدیکی بیمارستان خودرو ۲۰۶ او را دیدیم و پشت فرمان با جسد دخترمان مواجه شدیم. خون از دهان و بینی او بیرون آمده بود.
بازپرس جنایی دستور بازبینی دوربینهای مداربسته اطراف محل حادثه، تحقیق از همکاران و بررسی برای رازگشایی از مرگ دختر جوان را صادر کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
دوباره شروع کردن به ماله کشیدن . سومین خودکشی در عرض ۳ روز در دانشگاه شهید بهشتی.مسئولان میخوان چشماشونو وا کنن؟؟؟؟؟؟
رزیدنت ها وارد خودکشی جمعی شدن
بله ایست قلبی ناشی از خستگی کشیک در سیستم برده داری رزیدنتی پزشکی ایران علت مرگ خانم دکتر دلفانی بوده
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.