رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرقیمت خودرو در بازار امروز 17 آبان ماه 1405
3بازدید
۱۱۷

دو هزار و پانصد و بیست و پنجمین بسته ویژه خبری «تابناک»

اتهام دادستان آمریکا علیه چهار ایرانی و ادعای تلاش آدم‌ربایی و واکنش ایران/واکنش پلیس به ویدئوی درگیری با صاحب یک سگ در تهران: صاحب سگ فحاشی کرد/اصغر فرهادی، جملات جنجالی منسوب به خود را تکذیب کرد

در بسته خبری امروز «تابناک» تیتر‌هایی مانند جواد امام: اینکه می‌گویند روحانی زمین سوخته تحویل می‌دهد، بهانه‌جویی است/روحانی ادمین پیج بهنوش بختیاری به قتل رسید/ سخنگوی ستاد کرونا: قرار بود «برکت» به ما واکسن بدهد، اما خط تولیدش دچار مشکل شد
 و... را می‌خوانید.

اتهام دادستان آمریکا علیه چهار ایرانی و ادعای تلاش آدم‌ربایی و واکنش ایران/واکنش پلیس به ویدئوی درگیری با صاحب یک سگ در تهران: صاحب سگ فحاشی کرد/اصغر فرهادی، جملات جنجالی منسوب به خود را تکذیب کرد

در بسته خبری امروز «تابناک» تیتر‌هایی مانند احضار دختران فیلم جنجالی به اداره پلیس/ شیرزاد: کسی از نابرابری که اصولگرایان را با رانت به قدرت می‌رساند نمی‌گوید/ نماینده چابهار: ترخیص بیماران کرونایی پیش از سفر نمکی به سیستان و بلوچستان و... را می‌خوانید.

اتهام دادستان‌ آمریکا علیه ۴ ایرانی و ادعای تلاش برای ربودن «مسیح علی نژاد»
دادستان‌ آمریکا چهار ایرانی را متهم به ربودن یک روزنامه‌نگار اهل نیویورک کرد.در کیفر خواست وزارت دادگستری آمریکا که به تازگی فاش شده است، مشخص شد دادستان‌ آمریکا ۴ ایرانی را به تلاش برای ربودن یک روزنامه نگار ساکن نیویورک (مسیح علی نژاد) متهم کرده است. وزارت دادگستری آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر تایید خبر تلاش برای ربودن این خبرنگار از طرف ایران از اظهارنظر در این مورد خودداری کرد. آدری اشتراوس، دادستان آمریکا در نیویورک مدعی شد: این چهار ایرانی قصد داشتند این روزنامه نگار را به زور دستگیر و او را به ایران منتقل کنند.

واکنش ایران به اتهام آمریکا درمورد تلاش برای آدم‌ربایی در این کشور
سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص ادعاهای اخیر مطروحه توسط مقامات دولت آمریکا مبنی بر تلاش افرادی برای ربودن یکی از حقوق بگیران شناخته‌شده ایالات متحده و مرتبط کردن آنها با جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: این ادعای جدید دولت آمریکا که دشمنی آشکار و پنهانش با ایران بر کسی پوشیده نیست، آن قدر بی‌پایه و مضحک است که واقعا ارزش پاسخگویی ندارد. سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: این اولین بار نیست که آمریکا به این قبیل سناریوسازی های هالیوودی که تنها هدف آن احیای ناامیدانه مهره های سوخته و بی ارزش‌شده خود می باشد، مبادرت می ورزد. البته از آمریکایی که تاریخ کوتاهش مملو از ترور، آدم‌ربایی و خرابکاری در کشورهای دیگر است، چنین داستان‌سرایی‌های خیالی بعید نیست، ولی مقامات آمریکایی این بار با این طراحی و پی‌رنگ ساده‌لوحانه واقعا به شعور جهانیان توهین کرده اند.

جواد امام: اینکه می‌گویند روحانی زمین سوخته تحویل می دهد، بهانه‌جویی است
جواد امام: اصولگرایان نمی توانند و نباید به سادگی دولت احمدی نژاد را فراموش و فکر کنند که مردم همه چیز را به فراموشی می سپارند، اصلاح طلبان منکر حمایت از آقای روحانی و دولت او نمی شوند؛ هرچند سهمی در سیاست های دولت و تصمیمات دولت نداشتند متقابلا اصولگرایان باید هزینه های دولت نهم و دهم را بپذیرند چون هم مجلس در اختیارشان بوده و هم دولت وقت، البته مجلس در دور گذشته نیز در دست اصولگرایان بود و اکنون هم در دست طیف تندروی اصولگرایان است که رای حداقلی به دست آوردند اینها مشخص است و قابل کتمان نیست. پیش بینی می کنم‌ علیرغم اینکه همه چیز در یدشان است باز هم احتمال می دهند که توفیق پیدا نکنند و به همین دلیل از زیر بار مسئولیت فرار می کنند. فعال سیاسی اصلاح طلب مطرح کرد: اینکه می‌گویند روحانی زمین سوخته تحویل دولت بعد می دهد بهانه جویی و توجیه است. کشور با چالش های جدی مواجه است؛ هم در حوزه سیاست خارجی و هم سیاست داخلی و اگر سازوکار لازم، منطقی و اصولی را اتخاذ نکنند و نتوانند با دنیا تعامل کنند، حتما گشایشی در حوزه اقتصاد شاهد نخواهیم بود. این یک اصل خیلی هم پیچیده نیست و کشور برای خروج از این وضعیت احتیاج به سرمایه گذاری دارد، برای خروج از این وضعیت برای اشتغال و برای معیشت مردم و کنترل بحران های اقتصادی و تورم ما حتما نیازمند سرمایه گذاری خارجی هستیم و سرمایه گذاری خارجی هم، بدون تعامل انجام نمی گیرد. بدون فراهم کردن امنیت، سرمایه وارد کشور نمی شود و ما باید در رفتارهایمان تعدیل کنیم، باید سیاست هایمان را به گونه ای تنظیم کنیم که هم اعتمادسازی شود و هم مردم از یک رفاه نسبی برخوردار باشند. اگر ما فکر کنیم که با عدم پذیرش برجام و با عدم تعامل با دنیا می توانیم این رفاه نسبی را برای مردم فراهم کنیم؛ من بعید می دانم این اتفاق بیفتد.


واکنش پلیس به ویدئوی درگیری با صاحب یک سگ در تهران: صاحب سگ فحاشی کرد
پلیس پایتخت توضیحاتی درباره ویدئوی منتشره از درگیری میان پلیس با تعدادی از شهروندان برای برخورد با سگ ارائه کرد. سرهنگ آذین سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ در این باره گفت: مدتی قبل شهروندان در تماس با مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ نارضایتی خود را از حضور یک سگ در محل زندگی شان اعلام کرده و خواستار برخورد با صاحب این حیوان شدند. وی با بیان اینکه در همین راستا، مأموران کلانتری ۱۴۱ شهرک گلستان به محل مراجعه کردند، گفت: پس از حضور مأموران و تذکر لسانی افسر گشت متأسفانه صاحب سگ برخورد نامناسبی از خود بروز داده و فحاشی کرد. وی افزود: در همین راستا و به دلیل اقدام نامناسب و فحاشی صورت گرفته سرباز گشت کلانتری نیز رفتاری غیرحرفه ای از خود بروز داد که این موضوع در حال بررسی است. مرکز اطلاع رسانی پلیس نیز در همین راستا اعلام کرده، برخورد با سگ گردانی یک مطالبه مردمی است و نگهداری از سگ در مجتمع های مسکونی موجبات آزار و اذیت دیگر ساکنان نیز خواهد شد. همچنین حضور سگ ها در پارک ها نیز در مواردی منجر به احساس ناامنی در وحشت کودکان شده و از این رو پلیس پایتخت طرح برخورد با سگ گردانی را در دستور کار خود قرار داده است. گفتنی است طی روزهای اخیر انتشار ویدئویی از درگیری میان پلیس و فردی که گفته می شود صاحب یک سگ خانگی است حواشی زیادی را در فضای مجازی و در میان افکار عمومی به دنبال داشته است.


روحانی ادمین پیج بهنوش بختیاری به قتل رسید
بهنوش بختیاری در پیج اینستاگرامی خود از قتل ادمین خود خبر داد. بنا به استوری که بختیاری در پیج خود منتظر کرده، "حاج آقا همتی" ادمین بهنوش بختیاری به خاطر "دزدی" به قتل رسیده است. بهنوش بختیاری در ادامه ادعا کرده که عاملان قتل دستگیر شدند. شنبه ۱۹ تیرماه بود که ماجرای کشف جنازه یک مرد در چیتگر به ماموران کلانتری ۱۴۵ وردآورد مخابره شد و با دستور بازپرس وهابی از دادسرای امورجنایی تهران تیمی از ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی وارد عمل شدند تا با شناسایی صاحب جنازه بتوانند رازگشایی کنند. معاینه جنازه نشان می‌داد مقتول با ضربات چاقو به قتل رسیده است و کارآگاهان با ردیابی مشخصات مقتول خیلی زود با یک زن متاهل برخوردند که می‌توانست کلید اسرار این قتل باشد. این زن جوان بازداشت شد و خیلی زود اقرار کرد با همدستی شوهرش دست به این قتل زده اند و در حالیکه فرضیه‌هایی مانند سرقت در انگیزه این زن و شوهر مطرح است، آنان رفتار‌های نادرست مقتول را انگیزه‌ای در قتل او دانستند. در حالی که تجسس‌ها نشان می‌داد مقتول یکی از فن پیج‌های، بهنوش بختیاری بازیگر معروف سینما و تلویزیون ایران است، اقدامات اطلاعاتی فاش کرد این فرد به هیچ عنوان روحانی و سید نبوده است و با پوشیدن لباس روحانیت خیلی‌ها از جمله بهنوش بختیاری را فریب داده است. بنا به این گزارش، تحقیقات همزمان پلیس با بازجویی از قاتلان روحانی قلابی روی اقدامات متقلبانه مقتول و فریبکاری هایش با سوء استفاده از لباس روحانیت متمرکز است.

اتهام دادستان‌ آمریکا علیه ۴ ایرانی و ادعای تلاش آدم‌ربایی و واکنش ایران/واکنش پلیس به ویدئوی درگیری با صاحب یک سگ در تهران: صاحب سگ فحاشی کرد/اصغر فرهادی جملات جنجالی منسوب به خود را تکذیب کرد

واکنش معاون حقوقی رئیس‌جمهور به ادعای تاخیر در ارسال پاسخ‌های دولت به مجلس درباره FATF: همه پاسخ‌ها فرستاده شده
معاون حقوقی رئیس‌جمهور در واکنش معاون حقوقی رئیس‌جمهور به ادعای تاخیر در ارسال پاسخ‌های دولت درباره FATF به مجلس توضیحاتی ارائه داد. لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس‌جمهور در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت لوایح FATF گفت: دولت تمام مقدمات لازم را برای مجمع ارسال کرده است، فقط شنیدم گفتند به برخی سوالات پاسخ داده نشده یا دیر پاسخ داده شده است؛ اولا تا جایی که من اطلاع اطلاع دارم از زمانی که سوالات فرستاده شده که آخر اسفند بوده است تا ۱۰ روز اول سال پاسخ فرستاده شده و ثانیا این پاسخ‌ها قبلا هم فرستاده شده بود و ثالثا از همان آخرین پاسخ هم خیلی زمان گذشته است بنابر‌این مهم نیست تصور کنند این زمان کافی نبوده، چون می‌توانستند جلسه را تجدید کنند و برای این کار زمان داشتند. وی درباره سرنوشت شکایت‌های ایران از آمریکا، گفت: هر دو ادامه دارد و شکایت دستور موقتش همان موقع گرفته شد. از زمانی هم که دستور موقت گرفته شده، منظم معاونت با همکاری وزارت امور خارجه موارد نقض دستور را گزارش می‌کنیم و حتی معتقدیم این تغییری که در دادگاه دادگستری بین‌المللی به وجود آمده که تصمیم گرفتند کمیته‌ای از قضات برای رصد دستور موقت‌ها بگذارند به دلیل تلاش‌ها و پیگیری‌های ایران است. علاوه بر آن جلسه صلاحیتی هم برگزار و رای به صلاحیت هم داده شد؛ بنابراین همه منتظر هستیم تا رسیدگی ماهوی تمام شود. می‌دانم اطلاعات دارد مستندسازی می‌شود و کل دولت فارغ از مسائل فردی در حال کمک است.

اصغر فرهادی جملات جنجالی منسوب به خود را تکذیب کرد
شست خبری فیلم سینمایی «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی در حالی در جشنواره کن برگزار شد که این فیلمساز اظهارات منتشره به نقل از خود در ورایتی را ناشی از ترجمه نامناسب این رسانه دانست. فرهادی در نشست خبری فیلم سینمایی «قهرمان» درباره اظهارات منتشرشده به نقل از خود در گفتگو با ورایتی درباره سرکوبگری در ایران نیز توضیح داد: با احترام به مصاحبه خبرگزاری ورایتی باید بگویم این تصور خبرنگاری بود که دیروز صحبت‌های من را شنید ترجمه کرد. ما درباره موضوعی صحبت کردیم که شاید در اروپا نباشد. اما در ایران وجود دارد. مردم خارج از ایران فکر می‌کنند فضای مجازی در ایران وجود ندارد بنابراین کسی که با من مصاحبه کرد از وجود فضای مجازی تعجب کرد و من هم گفتم البته که هست، حتی شاید پررنگ‌تر از کشورهای غربی باشد و از من پرسید چرا؟ که من گفتم زیرا فضای بسته‌ای برای بیان نظرات وجود دارد. پس مردم برای ابراز نظرات از فضای مجازی استفاده می‌کنند. در کشوری که می‌توان آزادانه اظهار نظر کرد قطعاً فضای مجازی استفاده کمتری دارد.

سخنگوی ستاد کرونا: قرار بود «برکت» به ما واکسن بدهد، اما خط تولیدش دچار مشکل شد

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره اینکه چرا واکسن برکت به میزان کمی تحویل وزارت بهداشت شده است، گفت: قرار بود برکت به ما واکسن تحویل بدهد اما در خط تولید دچار مشکل شدند، از طرفی اکنون یک میلیون دوز واکسن تولید شده دارند اما از نظر فنی ۱۶ روز باید از زمان ورود واکسن به ویال‌ها بگذرد و پس از آن در صورتی که واکسن ‌ها رسوب نکند، بتوانند میزان تولیدی را تحویل وزارت بهداشت بدهند و بر این اساس از هفته اول مرداد ماه دوستان برکت می‌توانند یک میلیون دز واکسن هفتگی به وزارت بهداشت تحویل بدهند.

روحانی: چرا برای مذاکره‌کنندگان کف نمی‌زنید؟
حسن روحانی: چرا وقتی تیم ملی ما در مذاکرات پیروز می‌شود و سه گل می‌زند سختمان است که کف بزنیم و آفرین بگوییم؟ چرا سختمان است که در برابر بازیگران قوی صحنه بین‌المللی تعظیم کنیم، باید انجام بدهیم، این خط و آن خط، این جناح و آن جناح و این دولت و آن دولت ندارد.

هاشمی: صداوسیما در مقابل دولت قرار گرفت
محمد هاشمی رفسنجانی افزود: لزوماً این‌طور نیست که دولت روحانی دستاوردی نداشته باشد؛ دستاوردهای دولت نشان داده نشده و در نشان دادن ایرادات هم به اصطلاح کاهی را به کوهی تبدیل کرده‌اند. البته هر دولتی ضعف و معایبی دارد و این دولت هم استثنا نیست. رئیس پیشین سازمان صداوسیما با انتقاد از عملکرد صدا و سیما اذعان کرد: در سال‌های اخیر صداوسیما در مقابل دولت قرار گرفت و موفقیت‌های دولت تدبیر و امید را بازتاب نمی‌داد. صداوسیما رسانه ملی است ولی هم‌اکنون به رسانه جناحی تبدیل شده و علیه دولت روحانی عمل می‌کند. مواردی که تا پیش از این درخصوص مطالبه از دولت بیان می‌شد، با نزدیک شدن شروع به کار دولت جدید طبیعی جلوه داده شده و از آن سخنی به میان نمی‌آید. هاشمی رفسنجانی ادامه داد: عملکرد مجلس، رسانه‌ها، صداوسیما و تمام ارگان‌ها و نهادها، باید ملی و غیرجناحی باشد. متاسفانه در کشور ما علی‌رغم برچسب اسلامی، اخلاق اسلامی وجود ندارد. این مساله شامل دولت روحانی و تمام کشور هم می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۱۰:۲۳

اگر عملیات موفق باشد از سربازان گمنام امام زمان عج تشکر می کنند اگر ناموفق باشد اعلام می کنند امریکا برچسب نخ نما می زند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۰۸:۵۰

انتخابات تمام شد و فعلا به مردم احتیاجی نیست

اسماعیل۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۰۱:۵۳

خوب شما که واسه اسنودن کف وصوت میزدید اجازه بدید هرکسی انتقاد خودش رو بکنه قضاوتش هم بعهده مردم بزارید

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۰۱:۰۶

ای وای بخاطر سگ داشتن رو مردم اسلحه کشیدن!!!!؟؟؟؟؟؟ خدایا اینجا کجاست خودت نجاتمون بده:((((((((

محسن۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۲۱:۰۵

اگر می خواهید بدانید پلیس یعنی چه بیاید پلیس بلژیک را ببینید واقعا چقدر با ادب و با شخصیت هستند و کارشان فقط کمک به مردم است زنده باد پلیس بلژیک

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۸:۳۸

آقاي رئيس پليس نا امني بواسطه حضور سگ نيست .بواسطه حضور شماست داداش

دلسوز۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۸:۲۵

اقا اصلا نه تقصیر سگ گردانه نه پلیس بیخود شلوغش نکنید تقصیر اون سگه که سگ افریده شده .

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۷:۱۵

احتمالا آدم ربایی زم هم فیلم هالیوودی بوده!!! خودش با پای خودش اومده ایران خودشو معرفی کرده!!!

ارش۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۶:۵۲

برخورد با سگ گردانی یک مطالبه مردمی است !این گفتار نادرست است چون نیروی انتظامی عادت کرده از طرف مردم صحبت کند ملت با سگ گردانی و داشتن حیوانات مشکلی دارند اگر تو دهات نیروی انتظامی مقصر بود الان تمام سگ گله رو تو روستا ها کشته بودند!!! بهتر سربازاشون میرفت کمی وزن کم میکرد تا تو سربازخونه میخورد و با ماشین میگشت . مردم حیوانات رو دوست دارند چشمها رو باید شست ....

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۶:۲۸

پلیس باید با سگ گردان ها برخورد جدی بنماید. برخی از این آقایان سگ گردان مزاحم مردم می شوند و تازه طلبکار هم هستند. مرتب از قانون هم می گویند. پلیس اصلا به این حرفها گوش ندهد و اجازه ندهد اینها همینطور با سگ هایشان مردم را در پارک ها و آپارتمانها بترسانند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۵:۲۵

روزنامه نگار فقط جمال قاشقچی و خلافکار فقط جرج فلوید

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۴:۱۵

سربازه خود شیرینی مکیکنه که بعدا استخدام نیروی انتظامی بشه وخواستند ادای پلیس امریکارا دربیارند فقط پلیس وظیفه داشت جلب کند نه هفت تیر بکشد

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۳:۵۶

بهنوش چندوقته خرابکاری می کنی مدتی ساکت شو

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۳:۵۰

اصلاعجیب بودکه کارگردانی که توی ایران آزاده فیلم بسازه وبااروپاهم دستی درفیلمسازی وخوش وبش داره این حرفها رازده باشه!اصغرحتی اشاره ای هم به همکارانش که ممنوع الکار شده اندنمیکندتاچه برسه بخوادازاین وزنه های سنگین بلندکند!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۳:۵۰

اصلاعجیب بودکه کارگردانی که توی ایران آزاده فیلم بسازه وبااروپاهم دستی درفیلمسازی وخوش وبش داره این حرفها رازده باشه!اصغرحتی اشاره ای هم به همکارانش که ممنوع الکار شده اندنمیکندتاچه برسه بخوادازاین وزنه های سنگین بلندکند!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۲:۱۵

ادعای ادم ربایی مضحک است همانقدر که ادعای سرقت مدارک و اسناد هسته ای مضحک بود !!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۲:۱۲

خدا وکیلی تنها و تنها توسیاست موفق هستید ولی تو اقتصاد و مدیریت معیشت مردم کشور هیچ توانایی ندارید
شما با شایعه... میتونید سیاست کشور رو مدیریت کنید ولی به خداوندی خدا با دروغ نمیشه اقتصاد رو مدیریت کرد نمیشه با دروغ سر سفره مردم نون گذاشت

علی۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۱:۴۵

همچنین حضور سگ ها در پارک ها نیز در مواردی منجر به احساس ناامنی در وحشت کودکان شده !!!!!!!!!!!

منه 50 ساله هم میترسم .... پنجره کوچه را باز کردم ماشینمو ببینم یهو سگ بهم حمله و پارس کرد و در دم قلبم به تپش افتاد ....تازه از این سگ پشمالو ها ....

ترس از یک طرف ، احتمال آلودگی و بیماری از یک طرف ..... میگه دارو میدیم ...میگم بعد از چند روز تازه میفهمید بیماره و دارو میدید و همین چند روز کافیه برای شیوع بیماری ....عین یکی از همسایه های سابق که موها و ابرو پسر بچش ریخته بود و بعد از رفتنشون از ایوان داروی ضد شپش افتاده بود در حیاط و متجه شدم برای شپش بوده

از نیروی انتظامی تقاضا دارم لطفا قاطعانه برخورد نمایید و مردم را به محاکم قضایی هدایت نکنید و فقط با تماس با کلانتری موضوع پیگیری و سگ ها و حتی گربه ها را از داخل ساختمان ها جمع آوری و تحویل مراکز نگهداری دهید .... معابر و پارک ها هم همینطور .... این وظیفه نیروی انتظامی است و کسی هم حق گلایه ندارد .... در ضمن اگر همه ماموران به دوربین مجهز شوند جلوی خیلی مسایل گرفته خواهد شد .... و صد البت اعمال زور و برخورد قاطعانه اما توام با حفظ ادب و قانون طبیعت اجرای قانون است .

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۷:۰۷

دشمنی با انسانها را به سگ و گربه هم سرایت دادید؟؟؟؟ این گربه های بی ازار تنها زیبایی شهر زشت ما هستند

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۱:۲۹

حالا اتهامه یا واقعیت رولی زم خودش نیومد ربایش شد

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۱:۲۲

صاحب سگ اگرفحاشی هم کرده باشه که معلوم نیست،بااسلحه جنگی واون برخوردزشت وبه دورازانسانیت بایدباهاش رفتارکرد؟اصولانیروهای انتظامی ماچون ازطریق خودسازمانشون به خشونت گرایی وسرکوب تشویق میشوندوازطرف مردم هم تابحال مقاومتی ندیدن،هرکاری که دلشون بخوادمیکنن،

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۶:۴۶

اگر سگ گازت بگیرد بعد می فهمی که پلیس کارش درست است

اعظم۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۱:۰۲

سلام اگر کسی فحاشی کرد باید اسلحه بکشیم ؟؟

نادر۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۰:۴۲

چرا همیشهدر ایران پلیس ها در مقابل مردم برخورد بد دارند یعنی برخوری میکنند که فکر میکنند که با یک سارق مسلح طرف هستند . اما در مقابل اختلاسگرها یا اقازاده ها برخورد خیلی ملایم دارند

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۹:۱۴

یادته، نجفی اومده بود خودش رو تسلیم کلانتری کرده بود، براش چایی و میوه و شیرینی هم سرو کردن
اگرم میخوای قاتل باشی باید از نوع گردن کلفتش باشی تو این کشور

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۰:۲۷

از این به بعد دوباره نشان میدهند مثل گزارشات صدا وسیما در زمان احمدی نژاد هر روز یک گزارش از کارخانه ها می گرفت که کارگران ۳ماه بود آمده بودن سرکار و خوشحال و احساس رضایت میکردند

نادر۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۰:۲۱

اقای ریس پلیس شما فکر کنم کارتان مبارزه با سارقین باشد ولی متاسفانه اشتباه میروید و کار خود را مبارزه با مردم میدانید . شما حتی با سارقین و قاتلین اینگونه مبارزه نمیکنید . طرف سگ داشته انگونه طرف را زمین زدید که من در جنگ با عراقیها اینگونه حمله نکرده بودم . دوما طرف فحاشی کرده باید با اسلحه جنگی به طرفش گرفت

نادر۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۰:۱۸

من نمی دانم این مطالب عمومی مردم را شما از کجا میاورید . درخواست مردم مبارزه با زورگیرها سارقان اختلاسگران و کمک به مردم فقیر که در سطل زباله دنبال روزی هستند شما از کجا امار میاورید من خیلی کنجکاو هستم

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۰۰:۲۸

از لپ لپی که خودشان در امدند

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۰:۱۴

ما در خصوص کالاهای استراتژیک نباید وارد کننده محض باشیم البته نه اینکه جلوی واردات آنرا بگیریم بلکه حتی اگر شده با سرمایه گذار خارجی و یا راه اندازی صنعت مونتاژ آنرا در داخل تولید کنیم
در گذشته خودرو و تلوزیون و یخچال و ... حتی اگر خودمان قادر به تولید آن نبودیم ولی با استفاده از سرمایه گذار خارجی و یا صنعت مونتاژ انجام می شد ولی بعد از انقلاب با وجود ادعاهای فراوان ولی در چنین کالاهایی ما وارد کننده محض شدیم که مهمترین آن همین موبایل و لبتاپ و کامپیوتر است و من یقین دارم اگ

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۰:۰۶

اتهام؟؟ تقریبا همه عالم و ادم می دانند که این چقدر اتهام است. این هزینه های بیهوده نشان می دهد که پول در کشور هست ولی در جای درست هزینه نمی شود

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۰:۰۶

به جای این حرف و حدیث های الکی و متهم کردن همدیگر باید یک تیم اقتصادی درست و حسابی در این کشور ایجاد بشه تا بطور دقیق و استاندارد و کارشناسی شده حساب و کتاب اقتصاد کشور را از نو بازنویسی کنه بطوری که مو لای درزش نره و من فکر کنم اگر صداقت و اراده قوی در اینکار وجود داشته باشه این کار از موضوع هسته ای و موشکی و واکسن برکت سخت تر نیست
ما منابع مادی و انسانی در این کشور کم نداریم و اگر حتی مرزها را هم ببندیم می توانیم با این منابع عظیم کشور را گلستان کنیم و بنظر من با این مدیریت ضعیف و رانت خواران و شیفتگان کالاهای غربی که ما داریم اگر مرزها بسته باشه و ارتباط ما با دنیای خارج قطع باشه بهتر است مگر اینکه مدیریت کشور را درست کنیم و بعد بریم سراغ ارتباط با کشورهای خارجی که آنوقت امیدی به بهبود اقتصاد برتر هستش

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۰:۰۲

تو فیلم نشون نمیده صاحب سگ فحاشی کرده باشه!
از اون اول مأمور شروع به کتک زدن سگ گردان می کنه!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۶:۴۵

مامور خوب کاری می کند. برای اینکه سگ گردانها عادت کرده اند به همه توهین می کنند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۹:۵۲

اگر آمریکا راست می گه هویت این 4 نفر رو آشکار کنه تا ببنیم از کجا آب می خوره احتمالاً کار اسرائیل برای بدنام کردن ایران و تخریب بیشتر ارتباط ایران و آمریکا هستش تا بتونه از آب گل آلود ماهی بگیره

علی۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۱۰:۲۴

هویت چهار نفر را اعلام کرده و در تمام رسانه های غربی می توانید مشاهده کنید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۰۵:۱۶

هویتشان آشکار شده شما بی خبرید

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۷:۱۴

هویتشونم افشا کرده... رسانه های ایرانی پخش نمیکنن!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۹:۴۸

حاج آقای قلابی

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۹:۴۸

آخ که چقدر این سلبریتی ها زودباور و سطحی نگر و احساسی هستند که حتی بی خانمانی گربه ها هم دل آنها رو به درد میاره چه برسه به آدما

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۹:۱۸

اصله قضیه مسخره است شما چه اجازه ای دارید که یه موجود زنده خداوند رو میگید حرکتش در شهر ممنوعه از خودتون قانون میزارید؟بعد هم هر کسی فحاشی کرد پلیس باید روش اسلحه بکشه و کتک بزنه؟دلیل هم میارید!عذره بدتر از گناه!!مردم رو خسته کردید از کارهاتون مردم رو آزار ندید با کارهای ....

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۹:۰۰

توليد كنندگان واكسن بركت اعلام نموده اند كه در جريان پروسه انتقال مايع واكسن بداخل ويال ها حدود 000 200 1 واكسن بركت از بين رفته است . اگر اين خبر درست باشد كه يك فاجعه براي صنعت واكسن سازي كشور است و اگر دروغ باشد ، بايد ديد اين واكسنها كجا رفته اند ؟!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۸:۵۶

آره بابا شماها فقط خوبین و هر کی هم علیه شما حرف زده یا خودش تکذیب کرده یا شما تکذیب کنین!!

بیکار۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۸:۲۶

به نظرم چون فحش داده با آرپی جی بزنن که دیگه بچه خوبی بشه و حرفهای بد بد نزنه

مردم خوبمون هم از نیروی انتظامی معزرت خواهیی کنند و قول بدن دیگه به افسر اسلحه بدست حرفهای بدبد نزن

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۸:۲۲

هر کاری چالش های خودش را دارد تا انجام ندهی نمی دانی مخصوصا تولید واکسن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۸:۱۱

اینکه فرهادی بگوید در ایران آزادی بیان و اندیشه وجود دارد و یا ندارد مگر فرقی می کند؟ آیا واقعیتی را که همه می دانند را تغییر می دهد؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۷:۵۵

چرا نیروی انتظامی از اولویت بندی و مقابله با جرایم جدی و خطرناک . مانند
کیف قاپی و موبایل قاپی و دزدی و شرارت های پر تعداد مسلحانه

و مزاحمت های رنگارنگ اراذل و اوباشی که در شهرها به تعداد هزاران مورد
روزانه اتفاق می افتد عاجز هستند ؟

و وقت و انرژی و امکانات و اعتبار با ارزش خودشان را در بر خورد خشن و دور از شان پلیس و آبروبر و پر هزینه ، با مالکان حیوانات خانگی صرف می کنند ؟
عاجز هستند

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۷:۴۹

قانون بکارگیری اسلحه شامل فحاشی نمی شود. اسلحه زمانی باید مورد استفاده قرار بگیرد که جانی در خطر باشد.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۷:۰۰

آدم پنچری قطار بگیره ولی ، مثل بهنوش بختیاری خیط و کنف و رسوا نشه
و اصلا مثل او نشه ، صلوات

بهروز۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۶:۳۱

انتظاری جز این نمیشه داشت . قبل از انتخابات رقصیدن توی خیابونها آزاد شده بود ولی بعد از انتخابات ، سگ گردانی میشه مشکل اصلی مملکت ما

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۲:۱۷

آخه این مسیح علی نزاد لمپن بی خاصیت اصلا ارزش اینو داره که دزدیده بشه؟!
به گمانم این نقشه ی پامپئو و ملیجکش مسیح علی نژاد در آستانه ی توافق هسته ای است.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۰۵:۱۳

کدوم توافق؟ کجای کاری؟

والی۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۲:۰۶

احتمالااون خانوم رو اسراییلی ها می خواستن بدزدند
اصلا این وصله ها به ما نمی چسبه

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۱:۵۶

حالا فرهادی تکذیب هم بکند. یعنی در ایران آزادی وجود دارد؟ شما در همین سایت یک کلمه از مسیر مورد قبول شما خارج شوند - (نه بی احترامی نه فحش - فقط انتقاد از برخی )- کوچکترین تحملش رو ندارید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۱:۵۱

آقای روحانی ۸ سال زمان کمی برای ویرانی یه مملکت نبود ؟ ۸۰ سال زمان لازم است تا گند زدایی شود ، فساد ، حقوقهی نجومی ، گسل طبقاتی ، نا امیدی قشر عظیمی ا ز جامعه، نابودی اصلاحات ،، بی ابرو کرون خاتمی و...آیا کافی نیست ، جالبه تقصیر رو گردن مجلس انداخت ، ۶ دور مذاکره فرسایشی کافی نبود ؟؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۱:۴۲

در سوئیس بسیاری از شرکتها در قرارداد خود مینویسند اگر حیوان خانگی داشته باشید باید از خانه بیرون بروید و در پارکها هم صاحبان حیوانات خانگی بدون قلاده حق ندارند سگهایشان را ول کنند . اگر صاحب حیوان به پلیس فحاشی کرده کار زشتی را مرتکب شده ولی پلیس هم نباید به زور متوسل شود .پلیس از بیت المال حقوق دریافت میکند و برای دفاع از مردم کار میکند . در چنین مواردی شخص خاطی باید احراض هویت شده و جریمه شود تا خطای خود را تکرار نکند

محمد۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۰:۴۹

واقعا سگ گردانی که متاسفانه دور از فرهنگ عمومی در حال تبدیل شدن به یک معضل اجتماعی است و کار نیروی انتظامی بدون حمایت قانونی سخت است لطفا تا تبدیل به یک معضل بزرگ نشه که بعد بگوییم برای رفعش نیاز به عزم ملی است ! مقابله جدی بشود .

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۰۰:۲۵

معضل اجتماعی رانتخورها واختلاسگر ها وپارتی بازها وقاقا زاده های مال مردم خورو وریاکاران متظاهرن نه سگ

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۶:۴۳

کاملا موافق هستم.سگ گردانان ،مردم آزار هستند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۰۰:۴۳

ادعا و اتهام نیست

عین واقعیته

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۳ ۲۳:۴۲

یک مقدار میلیون دلار بدید بریم ترامپ را بیاریم به همین.اسونی .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.