آغاز واکسیناسیون کارکنان مترو از فردا

نایب رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از آغاز واکسیناسیون کارکنان این شرکت خبر داد و گفت: همزمان با واکسیناسیون رانندگان تاکسی تعدادی از کارکنان شرکت بهره برداری مترو نیز فردا (دوشنبه چهارم تیرماه ۱۴۰۰) واکسینه می‌شوند.
کد خبر: ۱۰۶۶۰۲۴
|
۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۶ 25 July 2021
|
6234 بازدید
|
۱
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علی عبداله پور در این باره افزود: با هماهنگی انجام گرفته با دانشگاه علوم پزشکی تهران روند واکسیناسیون راهبران قطار، خدمات مسافری، پاکبانان، انتظامات و سایر افرادی که به طور مستقیم با مسافران در ارتباط هستند در روز‌های آینده آغاز خواهد شد.

وی تصریح کرد: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته واکسیناسیون کارکنان در گروه‌های ۵۰ نفره در سالن ولایت ساختمان مرکزی شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه به آدرس: خیابان انقلاب اسلامی، تقاطع حافظ، شماره ۹۵۶ انجام خواهد شد.

بر اساس گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، عبداله پور گفت: واکسیناسیون بر اساس فراخوانی که متعاقبا برای همکاران ارسال خواهد شد، به نوبت انجام می‌گیرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۳
اهواز مترو ندارد جای مترو فقط مزاحمت ترافیکی دارد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟