آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
4بازدید
۷

مأمور کلانتری ۱۰۳ گاندی با اصابت گلوله به شهادت رسید

مأمور کلانتری ۱۰۳ گاندی شب گذشته حین یک تعقیب و گریز، بر اثر اصابت گلوله به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

مأمور کلانتری ۱۰۳ گاندی با اصابت گلوله به شهادت رسید

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران پویا، شب گذشته مأموران کلانتری ۱۰۳ گاندی، حین گشت‌زنی در محدوده استحفاظی خود در خیابان جردن، به فردی مشکوک شده و قصد بازرسی وی را داشتند که این فرد متواری شد.

در ادامه استوار یاسر طاهری، به تعقیب فرد مذکور پرداخت که در جریان این تعقیب و گریز توسط افرادی ناشناس مورد اصابت گلوله قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

گفتنی است، هفته گذشته نیز (۹ مرداد) عبدالجبار مختوم‌نژاد؛ سرباز کلانتری ۱۱۰ شهدا و دهه هشتادی نیروی انتظامی، با ضربات چاقوی یک شرور به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۷ ۱۰:۰۹

فقط امنیت داریم هر چیز دیگری هم نداشته باشیم !!!!! برای ماموران کلانتری امنیت نیست برای عوام می خواستیم داشته باشیم؟؟؟؟ زندانها را بخاطر کم کردن مخارج و به بهانه کرونا خالی کردنند و ارازل ریختند شهر و دارند انتقام می گیرند بعدا می فهمند

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۷ ۱۰:۰۶

این ماموران نیروی انتظامی بدلیل بدرفتاری واعمال خشونت وعدم رعایت حقوق شهروندان،بشدت موردتنفروانزجارمردم هستن،وقتی خودشون توروزروشن برای برخوردبافردی که فقط سگ داشته،دست به تفنگ میشن،ویاباوقاحت تمام توخیابون مردم راموردضرب وشتم قرارمیدن،تاوانش رابالاخره بایدپس بدن،حتی به زن وبچه هم بی حرمتی میکنن

عليرضا۱۴۰۰/۰۵/۱۷ ۰۹:۴۶

خداوند رحمان روحشان را قرين رحمت خود گرداند و لعنت خدا بر اشرار و اوباش كه مايه شرمساري مردم اين ديار هستن. نيروي انتظامي در دولت جديد با توجه به تخصص خوبي كه دارند بايد تدابير ويژه اي براي برخورد با اينگونه افراد لاابالي و ساختار شكن داشته باشن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۷ ۰۹:۴۲

بجاش امنیت داریم

Arash۱۴۰۰/۰۵/۱۷ ۰۹:۳۶

ای صاحب منصبان دادگستری از دشمنان ما یاد بگیرید آرنولد وقتی فرماندار کالیفرنیا شد جرم و جنایت در آنجا بیداد میکرد لذا به پلیس دستور داد که تنها یکبار به اشرار دستور میدهند اگر اطلاعات کردند که هیچ اگر نه با تیر به مغز اشرار آنها را وادار به اطلاعت و آرامش ابدی کنند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۷ ۰۹:۲۹

خدا بیامرزدشون

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۷ ۰۹:۱۴

بسرعت شناسایی خواهد شد این محدوده دوربین های امنیتی خصوصی و دولتی فراوان است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.