رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

کدام واکسن ایمنی بالا تری دارد؟

پاسخ دقیق این سوال را نمی‌دانیم اما داده‌های ارائه شده در این زمینه اطلاعاتی در اختیار ما قرار می‌دهند. به‌نظر می‌رسد میزان ابتلا بعد از تزریق واکسن جانسون و جانسون بیشتر از واکسن‌های فایزر و مدرناست همان‌طور که بر اساس نتایج آزمایش‌های بالینی چنین انتظاری وجود داشت. همچنین میزان کمی ابتلا به عفونت در افراد واکسینه‌شده با واکسن مدرنا نسبت به واکسن فایزر گزارش شده است اما این یافته اولیه بر اساس داده‌های چند میلیون نفر از دو مکان است بنابراین ممکن است نمای کلی را نشان ندهد.
کد خبر: ۱۰۷۰۲۱۳
|
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲ 16 August 2021
|
15155 بازدید
|
۳
                              کدام واکسن ایمنی بالا تری دارد؟

به گزارش «تابناک» به نقل از بهداشت نیوز، از آنجا که هیچ واکسنی ۱۰۰درصد موثر نیست، انتظار می‌رفت که عفونت‌های بعد از واکسیناسیون وجود داشته باشد. در زمینه آزمایش‌های بالینی، حدود ۰.۰۴ درصد از افرادی که واکسن فایزر دریافت کرده بودند به سارس-کوو-۲ مبتلا شدند در حالی که این میزان ۰.۰۷ با واکسن مدرنا و ۰.۵۹ با واکسن جانسون و جانسون بود.

اکنون که واکسن‌ها مجاز شده‌اند، دانشمندان این شانس را دارند که فراتر از آزمایش‌های بالینی تعداد عفونت‌های بعد از واکسن که در دنیای واقعی رخ می‌دهند را ردیابی کنند. داده‌های فعلی نشان می‌دهد عفونت بعد از واکسیناسیون در اکثر افراد شامل علائم خفیفی است و درصد کمی از آنان به بیماری شدید مبتلا می‌شوند و نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند یا از دنیا می‌روند.

با این حال، افزایش موارد ابتلا به کرونا در نوع اخیر دلتا که بسیار مسری است احتمالا خطر ابتلا به چنین عفونت‌هایی را افزایش می‌دهد. به‌عنوان مثال، نتایج مطالعه اخیر مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) که ۶ اگوست به‌عنوان گزارش هفتگی بیماری و میزان مرگ‌ومیر (MMWR) منتشر شد، نشان داد که نوع دلتا در ماه مه و ژوئن در شهرستان میسا، کلرادو امریکا افزایش یافته است. در همان زمان، این بخش نسبت به سایر مکان‌ها که شیوع دلتا کمتر بود، نسبت قابل‌توجهی موارد بیشتر از عفونت بعد از واکسن را به دست آورد.

در حال حاضر، گزارش عفونت‌های بعد از واکسیناسیون تا حد زیادی به ایالت‌ها واگذار شده است و حدود ۲۵ ایالت که این موارد را گزارش کردند هنوز اطلاعاتی در مورد تعداد موارد مرتبط با هر برند واکسن ارائه نداده‌اند.

با این حال، اوکلاهما و واشنگتن دی سی این اطلاعات را عمومی کردند. وب سایت DC Health می‌گوید: این داده‌ها می‌توانند نشانه‌های اولیه در مورد نحوه عملکرد واکسن‌ها به‌ویژه با ظهور انواع جدید ارائه دهند. با این وجود، محدودیت‌های زیادی وجود دارد ازجمله اینکه مجموعه داده‌ها کوچک هستند، هر واکسن به تعداد مختلفی از افراد داده شد و زمان دوزها تفسیر داده‌ها را دشوار می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

بر اساس داده‌های این مرکز، تا اول آگوست، بیش از ۲۹۹هزار ساکن دی سی کاملا واکسینه‌شده بودند. از این تعداد تقریبا ۱۵۱هزار نفر دو دوز واکسن فایزر، حدود ۱۲۴هزار و ۷۰۰ نفر دو دوز واکسن مدرنا و حدود ۲۴هزار نفر واکسن جانسون و جانسون را دریافت کردند.

در این جمعیت، بالاترین میزان ابتلا به کرونا در افراد دریافت‌کننده جانسون و جانسون به میزان ۷۷ نفر، یا ۰.۳۲درصد از تقریبا ۲۴۰۰۰ دریافت کننده واکسن بود. دومین میزان در بین دریافت‌کنندگان فایزر مشاهده شد، از این تعداد ۳۰۸ نفر یا ۰.۲، از نظر ویروس مثبت بودند. سرانجام ۱۶۱ نفر، یا ۰.۱۳ از دریافت‌کنندگان مدرنا به کرونا مبتلا شدند.

این اعداد شامل موارد ابتلا بدون علامت، خفیف، متوسط ‌و شدید است. البته برخی از افراد مبتلا به عفونت بدون علامت یا خفیف ممکن است تحت آزمایش قرار نگیرند بنابراین موارد آنها از دست می‌رود به این معنی که این تعداد احتمالا محاسبه نمی‌شوند.

اوکلاهما نیز نتایج مشابهی را گزارش کرده است. بر اساس گزارشی از وزارت بهداشت ایالت اوکلاهما، تا ۲ آگوست، بیش از ۱.۵ میلیون نفر کاملا واکسینه‌شده بودند. حدود ۸۱۷هزار دریافت‌کننده فایزر، ۶۷۴ هزار نفر دریافت‌کننده مدرنا و ۱۰۲هزار فرد دریافت‌کننده جانسون و جانسون بوده‌اند. باز هم، دریافت‌کنندگان جانسون و جانسون بالاترین میزان موارد ابتلا به کرونا را با ۲۱۵ یا ۰.۲۱ درصد ثبت کردند. ۱۴۶۸ دریافت‌کننده فایزر، یا ۰.۱۷ از کل به کرونا مبتلا شدند و آزمایش ۸۳۱ دریافت‌کننده مدرنا یا ۰.۱۲ مثبت شد.

این اطلاعات فوری از اوکلاهما و دی سی احتمالا تصویری ناقص از موارد ابتلا به کرونا بعد از واکسیناسیون در هر منطقه ارائه می‌دهد اما در حال حاضر، مشخص نیست که آیا الگوهای مشاهده شده نماینده کل کشور هستند یا خیر.

روبرت دارنل، دانشمند پزشک در دانشگاه راکفلر در نیویورک گفت: برای مقایسه دقیق برندهای واکسن، به‌ویژه با نوع دلتا که در حال گسترش است ما به داده‌های بیشتری نیاز داریم.

به گفته رویترز، نتایج سایر تحقیقات مقدماتی نیز نشان می‌دهد، واکسن مدرنا بیشتر از نوع فایزر در برابر نوع دلتا محافظت می‌کند که تفاوت نرخ ابتلا به کرونا بعد از واکسیناسیون را توضیح می‌دهد.

با بررسی بیش از ۵۰هزار بیمار در سیستم سلامت کلینیک مایو مشخص شد که اثربخشی واکسن مدرنا در جهان از ۸۶ درصد به ۷۶ درصد بین ژانویه و جولای با شیوع دلتا و اثر فایزر از ۷۶ به ۴۲ درصد کاهش یافت.

با این حال، این مطالعه هنوز مورد بررسی کلی قرار نگرفته است بنابراین نتایج هنوز باید تایید شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
چرت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
سینو فارم برکت و اسپوتنیک چی
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
اشتباه میکنیدبهترین واکسن سینوفارم چینی است که هرکه زده کروناگرفته البته منظورافرادمسن وبعدازان واکسن روسی است که هیچ جاقبولش‌ندارندجزخودروسیه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟