رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشهادت ۹ یمنی در حملات عربستان
1بازدید
۲

برادر رئیس جمهور افغانستان به طالبان پیوست

حشمت غنی احمدزی، برادر اشرف غنی در حضور خلیل‌الرحمن حقانی به طالبان پیوست.

برادر رئیس جمهور افغانستان به طالبان پیوست

 

به گزارش خبرگزاری شفقناافغانستان؛ حشمت غنی احمدزی، برادر اشرف غنی پس از بیعت با طالبان حمایت خود را از این گروه اعلام کرد.

حقانی عضو شبکه حقانی و مسئول تامین منابع مالی عملیات نظامی و انتحاری طالبان است، پیش از این نیز با شماری از شخصیت‌های سیاسی افغانستان از جمله «حامد کرزی» رئیس جمهور سابق، «عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه و «گلبدین حکمتیار» رهبر حزب اسلامی افغانستان دیدار کرده است.

اشرف غنی، رئیس جمهور سابق افغانستان پس از ورود طالبان به کابل به کشور امارات فرار کرده است.

«اشرف غنی» پس از فرار در ویدئویی درباره این اقدام خود گفت: من در امارات متحده عربی هستم. مسوولان امنیتی به من خبر داده بودند که توطئه جانی در کمینم بوده است و جنگجویان طالبان در اطراف دروازه های ارگ بودند.

وی افزود: یا باید می‌ماندم یا باید می‌رفتم.

غنی ادامه داد: نمایندگان بین المللی به من گفته بودند که اگر نروی، اوضاع خراب می‌شود و افغانستان مانند سوریه و یمن می‌شود. من مجبور شدم از کشور خارج شوم‌.

 

 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۱۳:۵۶

خودشم طالبانی بود وگرنه کشور را تسلیم طالبان نمی کرد

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۱۳:۵۰

هیچ اعتباری به این بیعت نیست چون به احتمال عقلایی، تحت اکراه گرفته شده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.