آخرین خبربرنده توپ طلا با بایرن تمدید کرد
8بازدید
۱

"چاه کشاورزی" جانِ ۳ برادر را در کرمانشاه گرفت

رییس سازمان آتشنشانی کرمانشاه از جان باختن سه برادر بر اثر گاز گرفتگی در چاه آب کشاورزی خبر داد.

به گزارش ایسنا،‌ فرهاد فرهودی با اشاره به اعلام یک مورد گاز گرفتگی در چاه کشاورزی در روستای "ده گُل" میان دربند گفت: در پی اعلام این حادثه، نیروها بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: متاسفانه دراین حادثه مرد جوانی بدون رعایت اصول ایمنی وارد چاه کشاورزی به عمق 12 متر شده و دچار گاز گرفتگی شده بود.

فرهودی گفت: دو برادر دیگر این مرد که نسبت به وضعیت برادر خود نگران شده بودند برای نجات وی بدون توجه به اصول ایمنی وارد چاه شده و متاسفانه این دو نفر هم جان خود را از دست دادند.

رییس سازمان آتشنشانی کرمانشاه خاطرنشان کرد: عملیات بیرون آوردن جسد هر سه برادر تا ساعت 21 شب گذشته(هشتم شهریور) ادامه داشت.

فرهودی با بیان اینکه برخی چاه ها دارای گاز هستند، گفت: خطر گازگرفتگی برای افراد ناآگاه نسبت به این مسئله وجود دارد و افراد نباید بدون رعایت اصول ایمنی وارد چاه شوند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یاسر۱۴۰۰/۰۶/۱۰ ۰۷:۰۴

آسمو اوری گرت تیره وه تیره
کی دیه سه تا برار وا یک بمیره
چقدر تاسف برانگیز خدا صبر عنایت کنه به خانوادشون.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.