رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
1بازدید
۰

واکنش انصارالله به تعیین فرمانده جدید ائتلاف عربی

محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن جمعه شب در توئیتی به تعیین فرمانده جدید نیرو‌های مشترک ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان واکنش نشان داد.

واکنش انصارالله به تعیین فرمانده جدید ائتلاف عربی
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، الحوثی در صفحه رسمی‌اش در توئیتر نوشت که این اقدام تنها به معنای شکست عربستان است.

وی اضافه کرد: تغییر سیاست یک کار مفیدی است، اما تغییر فرماندهان معنی جز اثبات شکست نخواهد داشت.

سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در یک حکم حکومتی مطلق بن سالم بن مطلق الزیمع را به عنوان فرمانده جدید نیرو‌های مشترک ائتلاف عربی به رهبری سعودی منصوب کرد.

عربستان با همراهی امارات متحده عربی، بحرین، سودان و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی- آمریکایی، تجاوز به یمن را آغاز کرد، اما حدود ۶ سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هم‌اکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.