آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
5بازدید
۱۸

مجموع واکسن وارداتی کشورمان از ۱۰۵ میلیون دوز فراتر رفت

این محموله هم به مانند اغلب محموله‌های وارداتی از چین به واسطه جمعیت هلال احمر کشورمان وارد شده است؛ وارداتی که عمده آن در دو ماه اخیر رقم خورده، به گونه‌ای که می‌بینیم از بهمن ۱۳۹۹ تا مرداد ۱۴۰۰، حدود ۲۷ میلیون دوز واکسن وارد شده، در حالی که در شهریور ماه بیش از ۳۳ میلیون دوز واکسن وارد شده و در مهرماه این عدد به بیش از ۴۴ میلیون دوز رسیده است.

مجموع واکسن وارداتی کشورمان از ۱۰۵ میلیون دوز فراتر رفت
تابناک اجتماعی
با واردات شصت و هشتمین محموله واکسن کرونا به کشورمان، مجموع واکسن وارداتی کشورمان از ۱۰۵ میلیون دوز فراتر رفت.

به گزارش «تابناک»، صبح امروز محموله بزرگ دیگری از واکسن شامل ۶ میلیون دوز واکسن سینوفارم وارد کشورمان و تحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد؛ محموله‌ای که از مبدا چین به ایران رسیده و به مدد آن، مجموع واکسن وارداتی کشورمان به ۱۰۵ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۶۰۶ دوز رسید.

این محموله هم به مانند اغلب محموله‌های وارداتی از چین به واسطه جمعیت هلال احمر کشورمان وارد شده است؛ وارداتی که عمده آن در دو ماه اخیر رقم خورده، به گونه‌ای که می‌بینیم از بهمن ۱۳۹۹ تا مرداد ۱۴۰۰، حدود ۲۷ میلیون دوز واکسن وارد شده، در حالی که در شهریور ماه بیش از ۳۳ میلیون دوز واکسن وارد شده و در مهرماه (تا به امروز) این عدد به بیش از ۴۴ میلیون دوز رسیده است.
 
مجموع واکسن وارداتی کشورمان از ۱۰۵ میلیون دوز فراتر رفت

نکته قابل توجه آنجاست که از واکسن‌های وارد شده، بالغ بر ۸۹ درصدشان از نوع سینوفارم است که نشان دهنده نقش کلیدی چین در واردات واکسن به کشورمان و پیشبرد اهداف برنامه ملی واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ در ایران است. نکته‌ای که در اظهارات روز گذشته رئیس جمهور کشورمان در ستاد ملی مقابله با کرونا نیز بازتاب یافت و به تشکر وی از چین منجر شد.

نیم نگاهی به واردات صورت گرفته تا به امروز و روند واکسیناسیون در کشورمان، حکایت از ذخیره بسیار خوب واکسن در کشورمان دارد، به گونه‌ای که تا ظهر دیروز، بالغ بر ۷۱ میلیون دوز انواع واکسن تزریق شده که عمده آن از محل واردات تامین شده و قسمتی هم از محل تولید داخل بوده است که با احتساب میزان واردات، ذخیره حدود ۳۰ میلیون دوزی واکسن را نشان می‌دهد.
 
مجموع واکسن وارداتی کشورمان از ۱۰۵ میلیون دوز فراتر رفت
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۸ ۲۰:۱۴

اگه واردات واکسن خوبه چرا اول کار از واردات واکسن جلوگیری شد
ایا نباید کسانی که اجازه واردات واکسن را نداند و باعث کشتار مردم شدند مجازات شوند

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۷ ۱۰:۲۱

ازپُزدادن باصادرات واکسن به اقصی نقاط دنیاحتی قطب شمال وجنوب حالا به پُزدادن واردات میلیونی واکسنهای بی مصرف وبی مشتری چینی هارسیدیدخسته نباشید!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۶ ۱۶:۱۴

اینقدر واکسن وارد نکنید، برکت ایرانی که میلیاردها تومان از ثروت ملی صرف تولید آن شده رو دستتون میمونه ها!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۶ ۱۲:۱۸

قرار بود رکورد صادرات بزنید، برعکس شد که، اونم از نوع بی کیفیت

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۶ ۰۵:۵۲

ژاپن با تورم منفی....بیان از مسئولین ایران یاد بگیرن...سالی سیصد درصد تورم
میدانید مشکل ژاپن چیست چون با سواد ترین و تواناترین افراد جامعه را اداره می‌کنند.

سینا۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۷:۰۵

از واکسن های داخلی چه خبر؟ سکوت عجیبی در این مورد هست. قرار بود دنیا را شگفت زده کنیم. آقای مخبر کلا بی خیال واکسن برکت شده است به نظر

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۵:۵۱

ژاپن با تورم منفی....بیان از مسئولین ایران یاد بگیرن...سالی سیصد درصد تورم

محسن۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۴:۵۷

جالب است تیتر خبر کرونا شده تعداد واردات ان؟ تمام کشورها دارند ماسک را حذف می کنند ایران منتظر پیک ششم است،به ناز به این سیستم؟؟⁉!!!!!! دنیا باید بیاید یاد بگیرد،اقای نمکی وجدانت راحت است؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۴:۲۲

چند درصدش واکسن واقعی بوده و چند درصد آب حوض؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۳:۱۴

رانت برای عده ای

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۲:۴۲

معاون اول با دادن اطلاعات غلط (50 میلیون واکسن هزاران و بلکه ده ها هزار نفر را به کشتن داد و بعد از گرفتن پست طرفدار واردات شد!قهرمان تولید واکسن داخلی ......

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۲:۲۱

واكسن بركت و فخري برأي صادرات بِه امريكا و اروپا در نظر گرفته شده.

اکبر۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۱:۴۶

سینوفارم اثر بخشی مناسبی نداره
و توی دنیا خواهانی نداره
و این رو به کشوری میدن که کارش مصرف جنس بنجل چینی هستش

مریخ۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۱:۱۱

در بازی پرسپولیس و الهلال تماشاچیان بدون ماسک در ورزشگاه حضور داشتند چون واکسن مدرنا زده بودند در ایران هر روز نیم ساعت از وقت خبر صرف این میشه امروز ۲ میلیون دوز واکسن چینی وارد کردیم بزرگنمایی کار های کوچک و عادی

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۰:۰۱

خيلي جالبه که همين معاون اول که اين همه تدبير براي واردات واکسن توي استين داشت وقتي دولت اين نبود همه هم و غمش ساخت واکسن داخلي بود نه واردات

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۴:۰۴

یعنی واقعا اینقدر برات سخته بفهمی مأموریت ستاد اجرایی با دولت یکی نیست؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۰۹:۵۶

خجالتم خوب چيزيه.دانشگاه خودتون گفته اثر بخشي سينوفارم 5درصده.باز اين و آوردين بزنين به مردم بيچاره

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۲۵ ۱۴:۲۶

کلا دوست دارید با اعصاب مردم بازی کنیدبهتره پاسخ های ارایه شده به این خبر رو هم مطالعه کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.