آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
5بازدید

ماجرای کامیون‌های وارداتی پلیسی شد!

بعد از تعللی که در تعیین تکلیف و ترخیص کامیون‌های وارداتی دپو شده در گمرک در زمان تعیین شده وجود داشت این بار، دادستانی تهران از پلیس امنیت اقتصادی (فاتب) خواسته تا با احضار واردکنندکان و صاحبان این کامیون ها، جریان را مورد بررسی و رسیدگی قرار داده و تا یک هفته نتیجه را اعلام کند.

ماجرای کامیون‌های وارداتی پلیسی شد!

بعد از تعللی که در تعیین تکلیف و ترخیص کامیون‌های وارداتی دپو شده در گمرک در زمان تعیین شده وجود داشت این بار، دادستانی تهران از پلیس امنیت اقتصادی (فاتب) خواسته تا با احضار واردکنندکان و صاحبان این کامیون ها، جریان را مورد بررسی و رسیدگی قرار داده و تا یک هفته نتیجه را اعلام کند.

به گزارش ایسنا، مهلت یک ماهه تعیین تکلیف کامیون‌های وارداتی که طبق دستور دادستانی تهران در دستور کار قرار داشت در ششم آبان ماه به پایان رسید، اما گزارش گمرک ایران نشان داد که از بین بیش از  ۶۰۰۰ دستگاه کامیون فقط حدود ۵۰۰ دستگاه در این فاصله ترخیص شده است در حالی که طی توافقات صورت گرفته و با دستور دادستانی، موانع ترخیص برداشته شد.

در گزارش مربوطه، گمرک به جریان قصور و تخلف از سوی برخی دستگاه‌ها و البته واردکنندگان نیز اشاره شده و خواستار پیگیری از مرجع قضایی شده بود.

این در حالی است که تازه‌ترین اعلام معاون فنی گمرک ایران به ایسنا در رابطه با آخرین وضعیت کامیون‌های وارداتی از این حکایت دارد که به تازگی معاون دادستان تهران طی مکاتبه‌ای با رئیس پلیس امنیت اقتصادی (فاتب) خواستار احضار واردکنندگان کامیون‌های وارداتی شده که علی‌رغم رفع موانع ترخیص هنوز پیگیری در این رابطه انجام نداده‌اند.

به گفته از پلیس امنیت اقتصادی خواسته شده تا اشخاص حقیقی یا مدیران اشخاص حقوقی که واردات این کامیون‌ها به نام آنها ثبت شده است، فورا احضار شوند و از آنها درباره این‌که کامیون‌ها متعلق به چه کسانی است تحقیق و بررسی شود.

طبق اعلام ارونقی، بررسی دلایل عدم ورود صاحب کامیون‌ها، جهت ترخیص کامیون‌های مانده در گمرک و ابعاد مالی موضوع مورد تاکید جهت بررسی قرار دارد.

واردات این کامیونها،   براساس ماده ۳۰ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه به کشور وارد از دو سال اخیر انجام شده که  شرایط ورود آن از سوی وزارت راه و شهرسازی به دستگاه های مربوطه اعلام شده بو با این وجو ترخیص با موانعی همراه بود که با بازدید معاونان دادستان تهران از گمرک در شهریوماه امسالف مقرر شد با رفع موانع ودر یک فرصت یک ماهه تعیین تکلیف و ترخیص شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.