آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
4بازدید

هشدار سفارت آمریکا به اتباع خود در سودان

سفارت آمریکا در سودان از اتباع آمریکایی خواست تا با توجه به ادامه تظاهرات احتمالی سودان در روز یکشنبه، در منازل خود باقی بمانند.

هشدار سفارت آمریکا به اتباع خود در سودان
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سفارت ایالات متحده آمریکا در خارطوم امروز (شنبه) با صدور بیانیه‌ای از اتباع آمریکایی در سودان خواست روز یکشنبه از منازل خود بیرون نیایند.

سفارت آمریکا در خارطوم ضمن هشدار درباره رخداد‌های جاری سودان، به اتباع آمریکایی در این کشور آفریقایی توصیه کرد تا در محل سکونت خود بمانند و نسبت به رخداد‌ها هوشیار باشند.

عبدالفتاح برهان فرمانده نیرو‌های مسلح سودان و رئیس شورای حاکمیت انتقالی سودان روز ۲۵ اکتبر با کودتا در این کشور قدرت را به دست گرفت و بسیاری از مسؤولان دولت غیرنظامی به ریاست عبدالله حمدوک را به زندان انداخت و از آن زمان تاکنون ناآرامی در این کشور ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.