آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
1بازدید

پشت پرده غیبت حسن یزدانی

مدیرعامل تیم فولادین ذوب آمل در خصوص عدم حضور حسن یزدانی در مرحله پایانی لیگ برتر کشتی آزاد گفت: یزدانی با ما قرارداد سفید امضا کرد و دلی کنار تیم بود اما به دلیل آسیب‌دیدگی نتوانست همراهی‌مان کند.

پشت پرده غیبت حسن یزدانی

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، حسن یزدانی چندی پیش با تیم فولادین ذوب آمل قرارداد بست، اما همان زمان عنوان شد که او مصدوم است و احتمال حضورش روی تشک زیاد نیست.

در همین راستا دارنده دو مدال طلا و نقره المپیک برای تیم فولادین ذوب وزن‌کشی نکرد و در مرحله پایانی لیگ برتر حضور نداشت.

بابک بهمنی مدیرعامل فولادین ذوب در این باره گفت: یزدانی به عنوان یک قهرمان ملی و برای روحیه دادن به بچه‌ها با ما قرارداد بست و قرار بود به عنوان یک اسطوره و قهرمان ملی کنار تیم‌مان باشد. او آنقدر پهلوان بود که قرارداد سفید بست و در صورتی که پایش مشکلی نداشت، کشتی می‌گرفت، اما با این وجود در تمام مدت تمرینات، کنار تیم ما بود و نکات فنی لازم را به کشتی‌گیران گوشزد می کرد.

وی ادامه داد: یزدانی در این مدت نهایت همکاری را با فولادین ذوب داشت و از این بابت که جوانمردی کرد و بدون گرفتن مبلغی کنار تیم بود، از او سپاسگزارم. او به عنوان یک وزنه برای تیم ما بود و بچه‌های ما بخشی از موفقیت تیمی را مرهون حضور حسن یزدانی و روحیه‌ای که به کشتی‌گیران می‌داد، هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.