لزوم اختصاص یک درصد حق آلایندگی شهرها برای محرومیت زدایی
مجتبی یوسفی نماینده مجلس گفت: نمایندگان مجلس در تلاش هستند بحث یک درصد حق آلایندگی صنایع و کارخانجات در سال ۱۴۰۱ به پروژههای عمرانی و محرومیت زدایی مناطق محروم همان شهرها اختصاص یابد.

مجتبی یوسفی امروز پنجشنبه ۲۳ دیماه در جلسهای که بعد از بازدید از شرکت فولاد اکسین خوزستان با حضور رییس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس، مدیر عامل صندوق بازنستگی کشور، مدیرعامل تامین اجتماعی کشور، برخی نمایندگان استان و مدیران شهری و استانی برگزار شد، اظهار کرد: هر کدام از نمایندگان در حوزه انتخابیه خود مشکلاتی دارند و مشکلات و مسائل اجتماعی مناطق محروم واضح و ملموس هستند.
وی با بیان اینکه برخی مسئولین برخلاف شعارهای خود اقدامات دیگری انجام میدهند، افزود: طبق قانون، یک درصد از فروش صنایع و حق آلایندگی باید به شهرها و استان واگذار شود که متاسفانه در سال ۹۸ به اشتباه این یک درصد بجای اینکه در اختیار شهرها برای طرحهای عمرانی و محرومیت زدایی قرار بگیرد در اختیار محیط زیست قرار گرفت.
یوسفی گفت: تمام نمایندگان در تلاش هستند تا این یک درصد فروش صنایعی که آلودگی به همراه دارند دوباره تصویب و به بخش محرومیت زدایی مناطق محروم همان شهرها اختصاص یابد.
وی در پایان اضافه کرد: سهم استان در سال ۹۸ از این منبع ۳۰ هزار میلیارد تومان بود که باید سعی کنیم در بودجه سال ۱۴۰۱ این اعتبار دوباره محقق شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.