آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
4بازدید
۰

تيم ايران قهرمان جام جهاني تکواندو شد

ملي پوشان تکواندو ايران در مرحله مقدماتي تيم هاي روسيه، اردن و قزاقستان را شکست دادند و در مرحله يک چهارم پاياني بار ديگر برابر تيم روسيه به برتري رسيدند.

تيم تکواندو ايران عصر سه شنبه با پيروزي برابر تيم اسپانيا به مقام قهرماني رقابت هاي جام جهاني تکواندو جهان دست يافت.
   
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، در اين دوره از مسابقه ها که در چين برگزار شد، تيم ايران در ديدار فينال با نتيجه سه بر يک تيم اسپانيا را شکست داد و براي دومين بار بر سکوي نخست جهان ايستاد.

در ديدار فينال، ميثم باقري در وزن اول با نتيجه 10 بر 2 مقابل حريف اسپانيايي خود تن به شکست داد، محمد باقري معتمد در وزن دوم با نتيجه 4 بر يک رقيب خود را پشت سر گذاشت، فرزاد عبدالهي در وزن سوم با نتيجه 7 بر 6 برابر حريف اسپانيايي خود به پيروزي رسيد و حسين تاجيک در وزن چهارم با نتيجه 8 بر 3 تکواندوکار اسپانيايي را مغلوب کرد.

ملي پوشان تکواندو ايران در مرحله مقدماتي تيم هاي روسيه، اردن و قزاقستان را شکست دادند و در مرحله يک چهارم پاياني بار ديگر برابر تيم روسيه به برتري رسيدند.

تکواندو کاران کشورمان در مرحله نيمه پاياني تيم ترکيه را پشت سر گذاشتند و به ديدار پاياني گام گذاشتند.

ملي پوشان کشورمان چهارشنبه شب از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران مي شوند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.