رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
8بازدید
۴

وزیر ورزش هم به امر خیر و مبارک ازدواج ربط داد!

واکنش عجیب سجادی به ماجرای دختران و شاخ‌های اینستاگرام

اینکه عده‌ای پس از پایان جلسه در خیابان یا ماشین خود عکس‌هایی گرفتند ربطی به وزارت ورزش ندارد.!

وزیر ورزش به ماجرای ورود دخترهایی که در اینستاگرام طرفداران زیادی دارند، واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی، سجادی در مورد حضور برخی دخترهای اینفلوئنسر با حجاب و آرایش خاص، به وزارت ورزش جهت ترویج ازدواج گفت: وزارت ورزش در این مورد دعوتی انجام نداده بود. موسسه مذکور درخواست داشت که جلسه آنها در ساختمان وزارت ورزش انجام شود و در آن برنامه ریزی ساختمان جوانان انتخاب شد و من هم پس از آن برخی عکس‌ها را دیدم که ربطی به آن جلسه نداشت. من در آن موقع در جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس بودم. کل جریان نشست را به من گزارش دادند که در مورد امور خیریه و ازدواج و اتفاقات خیر و مبارکی بوده که در آن جلسه اتفاق افتاده است.

واکنش وزیر ورزش به دعوت دختران و شاخ‌های اینستاگرامی

وی ادامه داد: از وزارت ورزش درخواست شد طبقه‌ای در ساختمان وزارت را برای برگزاری جلسه استفاده کنند. اتفاقا نماینده معاونت جوانان ما خواسته حدود 20 دقیقه در این جلسه حضور داشته باشد تا عرض خیر مقدم و احترام داشته باشد. ماهیت فلسفه جلسه و تصمیماتی که گرفته شده مشکلی نداشته است. حال اینکه عده‌ای پس از پایان جلسه در خیابان یا ماشین خود عکس‌هایی گرفتند ربطی به وزارت ورزش ندارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ولایی۱۴۰۰/۱۱/۰۴ ۲۰:۳۳

می خواستم این جلسه در زمان دولت های قبل بود. کیهان،صدا و سیما و ائمه جمعه چه قشقلقی به راه می انداختند و فریاد و اسلاما سر می دادند. حتی خودم هم کفن می پوشیدم و به خیابان می آمدم.

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۰۴ ۱۹:۰۱

حالااا چراااااا عجیببب ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:)))))))))

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۰۴ ۱۸:۴۵

این ها به خدا شاخ برای کسی نیستند و نمی شن - فقط برای خودشون شاخ و شونه می کشند که ما هم هستیم - و دنبال یک زندگی لاکچری هستیم با شوهر یا بی شوهر !

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۰۴ ۱۸:۲۳

"اتفاقا نماینده معاونت جوانان ما خواسته حدود 20 دقیقه در این جلسه حضور داشته باشد تا عرض خیر مقدم و احترام داشته باشد"
هر جای دیگه‌ی دنیا بود، بابت چنین دروغی اخراجش می‌کردن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.