آمریکا فروش رادار و هواپیما را به مصر تائید کرد

وزارت خارجه آمریکا فروش سلاح به حکومت مصر را تائید کرد.
کد خبر: ۱۱۰۱۲۸۷
|
۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷ 26 January 2022
|
10489 بازدید

 

به گزارش تابناک شفقنا به نقل از رویترز نوشت: پنتاگون اعلام کرد وزارت خارجه آمریکا فروش رادارهای دفاع هوایی و هواپیماهای سی-۱۳۰ سوپر هرکولس به مصر را -به ارزش مجموع بیش از ۲.۵ میلیارد دلار- تایید کرده است.

پنتاگون اعلام کرد فروش ۱۲ هواپیمای سوپرهرکولس به مبلغ ۲.۲ میلیارد دلار شامل تجهیزات پشتیبانی، قطعات یدکی و پشتیبانی فنی می شود. شرکت لاکهید مارتین پیمانکار اصلی این هواپیماها است.

دولت مصر همچنین به دنبال خرید سه دستگاه یدکی رادار زمینی SPS-48، موتور ژنراتور، آموزش و تجهیزات مربوطه است.

گفتنی است تائید وزارت خارجه آمریکا مبنی بر فروش سلاح به مصر یکی از مراحل فروش است و هنوز قراردادی میان آمریکا و مصر امضا نشده است. آمریکا همواره به بالا بودن دست اسراییل در همه زمینه‌های نظامی و سیاسی در منطقه مقید است و اجازه نمی‌دهد کشورهای متحدش در خاورمیانه همپای اسراییل، سلاح یا امکانات داشته باشند.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟